Höstens kurser

Ge dig själv tid och möjliget att fortsätta framåt i livet. Sök bland kursutbudet för att se vilka kunskaper du kan inhämta hos oss.

Läs mer om kurser
 • 1
 • 2
 • 3

En levande mötesplats för lärande och fria samtal.

Stäng

Kontakt

Fornby folkhögskola

Box 5016 781 05 Borlänge Tel: 0243-23 95 50 info@fornby.se

Hjalle Östman

Rektor

Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge 0243-23 95 05 ho@fornby.se

Vår inriktning är allmänna behörighetsgivande kurser och kurser med estetisk och konstnärlig inriktning. Vi driver ett folkhälsoarbete för demokrati, samhälls­enga­gemang, livslångt lärande och delaktighet i kultur och samhälle.

Folkhögskolan utgår från en helhetssyn på människa och lärande. Var och en får genom eget studiearbete möjlighet att utvecklas och hitta sin plattform i samhället. Att förverkliga sitt innersta och att nå sitt allra bästa.

Vill du söka någon av våra kurser?  Ansökan till våra kurser kan du göra på flera olika sätt. Helst vill vi att du använder dig av alternativ 1.

1. Anmäl dig via länken som finns på vår första sida (startsidan).  "ANSÖKAN via Folkhögskolornas Mina sidor"

2. Du kan också välja att fylla i ansökningsblanketten som finns i högerkolumnen på denna sida (startsidan). Du fyller i blanketten och mailar den till info@fornby.se eller skriver ut och skickar den till  Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge.

 

Nyheter Fornby folkhögskola

 • Ny rektor

  Sedan 1 september arbetar Hjalle Östman som rektor hos oss.

 • Höstterminen startar 28/8

  Måndag den 28/8 startar höstterminen. Upprop sker i Stora salen i Bergsmansgården klockan 13:00.

 • Sommarkurser på Fornby INSTÄLLDA

  Vi måste tyvärr meddela att vi ställer in alla sommarkurser 2017, pga för få anmälningar. Vi gör ett nytt försök sommaren 2018.