Konferenser

Stäng

Kontakt

Fornby folkhögskola

Box 5016 781 05 Borlänge Tel: 0243-23 95 50 info@fornby.se

Hjalle Östman

Rektor

Fornby folkhögskola, Box 5016, 781 05 Borlänge 0243-23 95 05 ho@fornby.se
Stäng

Skicka E-post till Fornby folkhögskola

Fyll i alla fält markerade med *.

Konferensrummet Stora Salen.

Konferenser och kortkurser (prishöjning kommer att ske from 2019)

Fornby har en stor verksamhet vid sidan av de långa kurserna. Vi är värdar för kurser av skilda slag under både vardagar och veckoslut. Många väljer att hålla en konferens eller ett årsmöte här och får samtidigt service i form av vällagad mat, en trivsam och avspänd miljö och tillgång till olika kurs- och konferenslokaler inom skolområdet. Vi samverkar med flera ideella och fackliga organisationer, liksom med kommuner och landsting. Under sommaren har vi ofta större kurser för handikapporganisationer.

Grundservice

Skolan har lokaler som passar utmärkt för korta kurser och möten. Skolans kök står till tjänst med vällagad husmanskost. Specialkost kan ordnas på beställning. Lokalerna har lite olika standard, men är alla trivsamma och ligger inom skolområdet. Där finns också ett välfyllt bibliotek, lokaler för skapande inom olika inriktningar (keramik, målning, vävning, sömnad med mera) och närhet till vackra omgivningar kring Tunaån och Frostbrunnsdalen. Det är också nära till stadens service och goda kommunikationer.

Kontakta receptionen för mer information och bokning av lokaler, kost och logi. Telefon 0243-23 95 50. E-post: info@fornby.se