Ungdomsmottagning Smedjebacken

Stäng

Kontakt

Ungdomsmottagningen Smedjebacken

Vasagatan 18E 777 30 Smedjebacken 0240-762 26 ungdomsmott.smedjebacken@ltdalarna.se

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se
Hoppande ungdomar. Foto: MostphotosHänder hålls. Foto: MostphotosHöjda händer. Foto: MostphotosHänder höjda mot skyn. Foto: MostphotosTvå pusselbitar hålls mot skyn.

 

Du kan söka för vad som helst på ungdomsmottagningen och besöken kostar ingenting. Här arbetar personalen i hälsofrämjande och förebyggande syfte. Det ska vara lätt att komma till oss med sina frågor och bekymmer, stora eller små.

Det behövs ingen remiss för att få tid och det är helt frivilligt att komma hit. Vi arbetar dels med individuell rådgivning, undersökning och behandling, dels med utåtriktad verksamhet.

Personalen har tystnadsplikt! 

Besök ungdomsmottagningen

Man bestämmer alltid själv om man vill gå till en ungdomsmottagning. Man kan gå dit för att få svar på frågor och få hjälp med många saker som rör hur det är att vara ung. Till exempel om man:

På ungdomsmottagningarna kan man också hämta gratis kondomer om man är mellan 15-25 år.

På ungdomsmottagningen kan du träffa personal inom olika yrkeskategorier såsom barnmorska, undersköterska, kurator, allmänläkare, sjuksköterska, psykolog, och gynekolog. Bemanningen på mottagningarna varierar men det finns alltid tillgång till kurator, barnmorska och läkare.

Vi som arbetar här

Britt-Marie Hane, barnmorska
Allmänläkare.

Öppettider

Onsdagar och torsdagar kl. 13.00-17.00

Kontakt

E-post

ungdomsmott.smedjebacken@ltdalarna.se
(Endast allmänna frågor besvaras via e-post)

Telefon

0240-762 26