Ta del av din journal genom att logga in på 1177.se!

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se
Bild på kvinna som använder e-tjänster via sin dator.

Se din journal och vilka kontakter du haft med vården genom att logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänster (tidigare Mina vårdkontakter). Om du har fått en remiss kan du även följa status för remissen och se om den är skickad, mottagen eller besvarad.

Genom att använda tjänsten får du större möjlighet att bli aktiv och delaktig i din egen behandling och hälsa. Du når tjänsten genom en säker inloggning och det är bara du själv som kan ta del av informationen genom din personliga inloggning.

När kan jag se informationen?

Innan journalinformationen visas i tjänsten måste journalanteckningen vara skriven och därefter signerad (granskad/godkänd) av behandlande läkare. Journalanteckningar som är skrivna inom Landstinget Dalarna och fortfarande är osignerade efter 14 dagar låses automatiskt och visas därefter upp. Det innebär att det kan dröja upp till 14 dagar innan du kan se journalanteckningen i e-tjänsten Journal via nätet.

Vilken information kommer jag att se?

Eftersom tjänsten är ny är det endast journalinformation som är skriven efter den 1 maj 2015 som kommer att finnas tillgänglig. Om du vill se journalanteckningar som är skrivna innan den 1 maj har du möjlighet att beställa papperskopior.
www.1177.se/patientjournalen

e-tjanster.1177.se OBS! när du loggat in skall du välja Journaltjänster och därefter JOURNALEN.

Om 1177 Vårdguidens e-tjänster

I 1177 Vårdguidens e-tjänster Mina vårdkontakter kan du ta kontakt med din vårdcentral eller mottagning för att till exempel boka och avboka tid, förnya recept eller se dina läkemedel. Vilka e-tjänster som erbjuds kan variera från mottagning till mottagning. Informationen skickas mellan dig och din vårdgivare på ett säkert sätt.

Mer om e-tjänster på 1177.se