Tajta arbetsrelationer och omväxlande arbete i Mora

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

Att arbeta på medicinkliniken i Mora är en utmaning med omväxlande och utvecklande arbetsuppgifter. Här får du möjlighet att arbeta med många olika diagnosgrupper inom de medicinska specialiteter som finns vilket ger dig en bred kompetens.

Medicinkliniken har invärtesmedicinsk- och geriatrisk verksamhet inom så väl sluten- som öppenvård med flera specialiserade sjuksköterskemottagningar. Vi har ett stort upptagningsområde och hög tillströmning av turister. Arbetet är stimulerande och medicinkliniken är en trevlig arbetsplats där mycket spännande händer!

Kollegor på Medicinkliniken i Mora.
Kollegorna på Medicinska kliniken i Mora samlas i fikarummet.

Hos oss är det viktigt att du känner delaktighet och stolthet över ditt arbete och din arbetsplats. Som sjuksköterska blir du en betydelsefull del av verksamheten och får möjlighet att vara med och utveckla vården för våra patienter. Kompetensutveckling är en viktig del och du får möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi erbjuder ett individuellt introduktionsprogram som anpassas efter dina behov.

Att jobba på ett mindre lasarett ger förutsättningar för bra sammanhållning och tajta arbetsrelationer. På medicinkliniken i Mora har vi stor laganda och en kamratskap som bara är möjlig på ett mindre sjukhus. Här har du alltid nära till en kollega. Vi arbetar i team med många olika yrkeskategorier och där har du som sjuksköterska en betydande roll.

Hos oss arbetar du dag eller natt och jobbar två helger av fem.

Det är viktigt att du mår bra på fritiden. Med Mora lasarett som arbetsplats har du nära till både natur och kultur. Ta en promenad i någon av våra fina vandringsleder, ge dig ut på skidor eller besök någon av alla utställningar och evenemang.

”Vi är ett väl sammansvetsat gäng som lyfter varandra när det känns tungt”
- Louise Persson, 23 år, sjuksköterska Medicinkliniken Mora

Sök tjänsten i Mora


Kort om Medicinkliniken i Mora

Antal medarbetare: Cirka 240 anställda
Kapacitet: 68 vårdplatser fördelat på 4 vårdavdelningar
Avdelningar: Avd. 50/njur mag/tarm lungsjukdomar, avd. 61/ hematologi diabetes, avd. 62/kardiologi Strokeenheten och avd. 70/akut stroke allmän geriatrik och rehabilitering.
Mottagningar: Medicinmottagning, Dialys/njurmottagning, Sviktmottagning, KOL-mottagning, Dagrehabilitering, Minnesmottagning, Strokemottagning, Dagvårdsmottagning.Kort om Mora

  • Mora ligger 30 mil från Stockholm och 8 mil från Falun
  • Mora har ett rikt kulturutbud som riktar sig till alla åldrar med återkommande arrangemang som Vinterfest, Vasaloppet, Konst runt Siljan och Musik vid Siljan.
  • Det är 10 mil till Sälenfjällen för dig som älskar skidåkning
  • Det går reguljärflyg från Mora-Siljan flygplats till bland annat Arlanda.

Läs mer om att flytta till Mora