I Falun utvecklas vi tillsammans

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

På medicin i Falun skapar vi förutsättningar för att både du och verksamheten ska utvecklas. Vi ligger i framkant när det gäller kvalitetsarbete, patientsäkerhet och handledning.

Kollegor på Medicinkliniken Falun
Sjuksköterskorna Anders och Nedime på Medicinska kliniken i Falun.

Som sjuksköterska hos oss får du en bred kunskap och erfarenhet, men också möjlighet att specialisera dig. Du får följa en kompetensstege i fem nivåer för att du ständigt ska fortsätta utvecklas. Ett första steg i kompetensstegen är det basår vi erbjuder nya sjuksköterskor.

Vi arbetar i team där du som sjuksköterska är en av många viktiga yrkeskategorier. Du får möjlighet att lära av andra i ett öppet och positivt arbetsklimat. Här kan du vara trygg och ha det bra tillsammans med dina kollegor.

För dig som vill bedriva högre studier finns det möjlighet att göra det. Som stöd och resurs har vi en verksamhetsutvecklare och klinisk adjunkt.

På våra vårdavdelningar jobbar du både dag, natt och helg. Schemat lägger du själv, så det finns möjlighet att påverka hur du arbetar.

Väx in i rollen som sjuksköterska

Som nyutexaminerad kan vi erbjuda dig en trygg start i yrkeslivet genom vårt basår. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på medicinkliniken erbjuds också att delta i valda delar av basåret.

”Tack vare en individuell introduktion är jag trygg i min sjuksköterskeroll"
- Nannie Gegia Minasian, 32 år, sjuksköterska Medicinkliniken Falun

Sök tjänsten i Falun 


Kort om Medicinkliniken Falun

Antal medarbetare: Cirka 350 anställda
Kapacitet: 66 vårdplatser fördelat på tre vårdavdelningar
Avdelningar: Avd 23 Blod/mag-tarm, Avd 24 Lung/allergi, Avd 26 Neurologi/stroke/njurmedicin
Mottagningar: Blodmottagning, Dialysmottagning, Diabetes och endokrinologi, Lung-allergimottagning, Mag-tarmmottagning, Neurologmottagning, Njur/CAPD mottagning


Kort om Falun

  • Falun är en del av Falun Borlängeregionen med 165 000 invånare.
  • Det tar 2,5 timme att ta sig till Stockholm med tåg.
  • Sjön Runn är populär både sommar och vinter. På vintern finns ca 5 mil plogade banor på Runn för turer med långfärdsskridskor.
  • Falun har en levande stadskärna med mer än 200 affärer, restauranger och caféer.

Läs mer om att flytta till Falun