Forma framtidens ortopedi - här växer du med ansvaret

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se

Nu söker ortopedkliniken i Falun sjuksköterskor och sjuksköterskor med handledarutbildning.

På ortopedkliniken utvecklar du både dig själv och verksamheten. Vi erbjuder dig som är sjuksköterska ett arbete i ständig utveckling som passar både dig som nyutbildad och dig som har många år i yrket. Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö. Vi tar hand om en positiv patientgrupp där vi får ett snabbt synligt resultat av vårt arbete. Här får du ta ett stort ansvar och fatta beslut kring patienternas omvårdnad. Här har du trevliga arbetskamrater i ett positivt och öppet arbetsklimat. Vi har gemensamma aktiviteter med bland annat verksamhetsplanering och föreläsningar. Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete.

Läs mer och sök tjänsten

Utforma den nya utbildningsavdelningen

Som sjuksköterska med handledartjänst är du med och utformar vår nya utbildningsavdelning där du arbetar som handledare och sjuksköterska tillsammans med dina kollegor. Tillsammans med Henrietta Forsman, klinisk lektor och Andreas Ryde, studentansvarig sjuksköterska, har du möjlighet att påverka framtidens sjuksköterskor! Vår vision är att skapa en oslagbar lärande miljö för framtidens sjuksköterskor på vår utbildningsavdelning. Som handledare roterar du mellan ortopedavdelningen och studentavdelningen. Ditt arbetsschema kommer vara individuellt och du får även kontinuerlig internutbildning för att du ska få möjlighet att hela tiden utvecklas. Utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du som sjuksköterska ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete.
Läs mer och sök tjänsten

Stora möjligheter till personlig utveckling på ortopeden

Du arbetar med ett härligt gäng i blandade åldrar, både kvinnor och män, med hälsofrämjande vård som ger resultat! Arbetet är variationsrikt. Arbetstiden är flexibel och fina möjligheter till motion finns nära till hands, till exempel på Falu Lasarett och simbassäng, motionsspår, och skidåkning uppe på Lugnets fritidsområde för att nämna några exempel. Vi arbetar för att du ska trivas hos oss!

Malin Hellman - sjuksköterska på ortopeden i Falun och Agneta Melander - chefssjuksköterska
Malin Hellman - sjuksköterska på ortopeden i Falun och Agneta Melander - chefssjuksköterska

Vi satsar för framtiden, hos oss kan du utvecklas och växa. Hör av dig så får du veta mer! I Landstinget Dalarna är vi 8500 medarbetare som tillsammans jobbar för ett hälsosammare Dalarna! Vill du vara med?
 

Carina Lagnelius, avdelningschef ortopeden
Carina Lagnelius - Avdelningschef

Antal medarbetare: 160 anställda
Kapacitet: 52 vårdplatser
Avdelningar: Akut ortopedi och Avdelning för planerad verksamhet