Nyheter Jobb och utbildning

Nyheter Jobb och utbildning

 • Nytt avtal om 24/7-tillägg i Landstinget Dalarna klart

  I samråd mellan verksamhetsföreträdare, Vårdförbundet och landstingsledningen har den nya ersättningsmodellen för natt- och helgarbete blivit klart under tisdagen den 17 mars.

 • Ortopeden satsar på utbildningsavdelning

  En avdelning med ”handplockade” patienter, handledarstöd och utmanande pedagogisk miljö. Det är visionen när ortopedkliniken på Falu lasarett nu jobbar för att starta upp en utbildningsavdelning för sjuksköterskestudenter.

 • Vi lyfter landstinget under VM

  Kom och träffa Landstinget Dalarna under skid-VM! Vi finns i vår egen monter vid VM-avenyn och medverkar även i House of Dalarna, en gemensam satsning av kommunerna, landstinget och Region Dalarna för att göra besökare uppmärksamma på at...

 • Sommar i Dalarna? Nu söker vi semestervikarier!

  Som semestervikarie hos oss får du en bra start på ditt yrkesliv. Landstinget Dalarna erbjuder dig ett utvecklande arbete där du verkligen har möjlighet att göra skillnad. Vi hoppas att du ska trivas så bra hos oss att du vill stanna.

 • Nyfiken att jobba på Avesta lasarett?

  Då ska du som är sjuksköterska, undersköterska eller studerar till något av det komma på vår mingel-kväll den 19 november. Under kvällen får du möjlighet att träffa medarbetare från våra arbetsplatser och höra mer om hur det är att arbet...

 • Utmana dig hos oss!

  Vill du ha ett stimulerande arbete där du verkligen gör skillnad? Hos oss kan du trivas, utvecklas och bli hur duktig du vill! Nu söker vi sjuksköterskor till akutmottagningen i Falun.

 • Spännande praodagar i landstinget

  Just nu pågår Landstinget Dalarnas praodagar för elever i årskurs 8 och 9. Syftet är att ge eleverna en inblick i de olika yrkesområden som finns inom landstingets verksamheter.

 • Avesta lasarett – på andra plats i årets AT-ranking

  Varje år rankar SYLF (Sveriges Yngre Läkares Förening) AT-tjänstgöringen på landets sjukhus. I år hamnar Avesta lasarett på en fin andra plats. - Väldigt glädjande och vi känner oss så stolta över betyget som våra AT-läkare gett oss, säg...

 • Ser fram emot livet och arbetet i Dalarna

  Efter en framgångsrik rekryteringsresa till Hamburg kan nu Landstinget Dalarna välkomna elva nya läkare till länet. Två nya läkare har redan börjat. Läkarna Corinna Baladi och Michaela Abura ser fram emot att arbeta och bo i Dalarna.

 • 500 barnmorskor samlas i Falun

  För första gången anordnas en nationell konferens för barnmorskor i Falun. Totalt kommer närmare 500 personer att delta.