Vill du ha Sveriges viktigaste sommarjobb?

Stäng

Kontakt

Landstinget Dalarna

Box 712 791 29 Falun 023-49 00 00 landstinget.dalarna@ltdalarna.se
Glada sjuksköterskekollegor på infektionskliniken Falu lasarettGlada sjuksköterskekollegor Falu lasarettUndersköterskan Malin, infektionskliniken Falu lasarettSjuksköterska Johanna BayerGlada undersköterskor på infektionskliniken Falu lasarett

Som semestervikarie hos oss får du en utvecklande och spännande sommar där du verkligen gör skillnad. För dig som är ny i yrkesrollen erbjuder vi en trygg och bra start med individuell introduktion. Vi jobbar för att du ska trivas så bra hos oss att du vill stanna.

Landstinget Dalarna erbjuder dig ett betydelsefullt arbete i en engagerad och trygg organisation som följer människor genom hela livet. Nu söker vi semestervikarier till hälso- och sjukvården så som:

  • sjuksköterskor
  • undersköterskor, skötare och barnsköterskor
  • medicinska sekreterare
  • biomedicinska analytiker
  • barnmorskor 
  • röntgensjuksköterskor
  • och andra yrkeskategorier inom hälso- och sjukvården.

Som sjuksköterska i vårdtunga dygnet runt-verksamheter har du som sjuksköterska utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar ett särskilt 24/7-tillägg för natt- och helgarbete.

Redan nu har du stora chanser att hitta ett jobb hos oss och inom de närmaste åren kommer vi att rekrytera i en allt snabbare takt. Vi vet att konkurrensen om arbetskraften blir allt större, men vi vet också att vi har ett bra framtidserbjudande: ett meningsfullt jobb där du är viktig för många människor!

Här hittar du våra semestervikariat

Intervjuer och tillsättning av tjänster sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18 vilket innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess. 

Vi arbetar tillsammans för ett hälsosammare Dalarna – vill du vara med?


Nyfiken på Dalarna?

I Dalarna finns det något för alla. Upplev en härlig sommar med närhet till både vacker natur, kultur och spännande evenemang - möjligheterna är många!

Sommar i Dalarna