Sem vik Skötare Rättspsykiatriska kliniken Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kanske är det dig vi söker till sommaren 2018?

Är du intresserad av att arbeta med människor och har en positiv läggning, hör då av dig till oss.
Vår klinik bedriver rättspsykiatrisk vård. Vi vårdar i huvudsak domstolsöverlämnade patienter enligt LRV, patienter som insjuknar under pågående kriminalvårdspåföljd eller under häktningstiden samt särskilt vårdkrävande patienter enlig LPT.

Vår verksamhetsidé är att erbjuda en professionell rättspsykiatrisk vård som tar fasta på såväl den vårdades rätt till målinriktad vård och behandling som på samhällets krav på skydd.

Semestervikarie som skötare vid Rättspsykiatriska kliniken i Säter.
Dina arbetsuppgifter blir omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete.

Kvalifikationer

Det är meriterande att ha erfarenhet från arbete inom psykiatrisk verksamhet, men vi ser gärna också sökande med andra erfarenheter inom vårdsektorn. Har du utbildning så är det naturligtvis en merit t.ex. Omvårdnadsgymnasium eller KY-utbildning

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann, har god initiativförmåga och lugn och trygg som person.
Du ska ha ett bra förhållningssätt till patienterna, visa respekt samt vara klar och tydlig i din kommunikation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Innan anställning gör vi även kontroller i belastnings- och misstankeregister samt hos Kronofogden.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.