Servicetekniker El

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med drift- och fastighetstekniskt underhåll, i första hand inom Falu Lasaretts driftområde.

Vid Fastighetsteknik i Falun ingår du i en större grupp där du tillsammans med andra servicetekniker arbetar tvärfunktionellt i en processorienterad organiation vilket innebär nära kontakt med t ex processägare för fastighetsdrift, eldriftansvariga, uppdragsgivare, kundtjänst samt kollegor på övriga orter i länet.
Då vi är en länsorganisation kan arbete på annan ort förekomma.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Provtjänstgöring kan komma att tillämpas

Kvalifikationer

För att arbeta som servicetekniker vid fastighetsdrift Falun krävs att du har
- Elyrkesprogrammet eller likvärdigt motsvarande B (BB1).
- B-körkort
- Minst 5 års arbetslivserfarenhet inom elområdet
- Goda datakunskaper.
- God vana från dokumentationsarbete.
- Tidigare erfarenhet från arbete där även analys och problemlösning ingår.
- Hemadress inom närområde ca. 30min med bil (för beredskap).
- Behärska svenska i tal och skrift.

Meriterande för tjänsten:
- Högre behörighet motsvarande A eller AL
- YA Drifttekniker utbildning
- Tidigare erfarenhet från belysningsunderhåll och belysningsprogrammering
- Gärna erfarenhet från industirunderhåll
- Vana från PLC programmering
- Erfarenhet från arbete med fastighetsautomation
- Tidigare erfarenhet från beredskapsarbete.
- Tidigare erfarenhet av att arbeta i nära kontakt med leverantörer och kunder mot fastighetsautomation, tex Siemens och Schneider.

God samarbetsförmåga, kan arbeta både i grupp och individuellt, är strukturerad och driven. Flexibel, noggrann, har gott omdöme och kan möta kunden på ett professionellt sätt.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.