1:a linjens chef/distriktssköterska alt sjuksköterska VC Vansbro

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen Vansbro drivs av Landstinget Dalarna och har 6800 listade patienter.
Vi erbjuder ett omväxlande, intressant arbete och har ett nära samarbete mellan våra enheter. Vi vill skapa en god arbetsmiljö, där vår ambition är att erbjuda en god vård på lika villkor.

Arbetsbeskrivning
Som 1a linjens chef har du det dagliga ansvaret för läkarmottagningen/disktriktssköterskemottagningens verksamhet. Tillsammans med verksamhetschefen ansvarar du för verksamhet, personal, arbetsmiljö, ekonomi och utveckling. Du ingår även i ledningsgruppen vid vårdcentralen.

Som sjuksköterska har du sedvanliga mottagningsuppgifter och sitter i telefonrådgivningen.

Kvalifikationer

Du är leg distriktssköterska/leg sjuksköterska med ett intresse för ledningsfrågor.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av ledningsfrågor eller har utbildning inom ledning. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer kan komma att sek löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.