Specialist i allmänmedicin el geriatrik, VC Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentral Avesta är en av Landstinget Dalarnas egna vårdcentraler och är centralt beläget på Avesta lasarett med närhet till röntgen, laboratorium, Apotek och akutmottagning.
Vi har ca 14 200 listade patienter.

Vårdcentral Avesta söker specialist i allmänmedicin eller geriatrik som vill vara med att fortsätta utveckla Vårdcentral Avesta på ett positivt sätt!
Hos oss har du ett eget område med ca 1800 patienter per heltid.
Fantastiska kollegor med specialitet inom allmänmedicin, geriatrik, internmedicin, barn och ungdom samt flera utbildningsläkare.
Totalt arbetar ca 70 personer inom olika yrkeskategorier. Vi har en egen Familjecentral med mödra-och barnahälsovård och ett eget primärvårdsrehab med sjukgymnaster och arbetsterapeuter. Samtalsmottagning för vuxna och barn med psykisk ohälsa.
Sjuksköterskemottagning och specialistsjuksköterskor bland annat inom diabetes, astma/KOL, hypertoni och hjärtsvikt.
Vi lägger mycket vikt på teamarbete!
Du kan vara specialist inom allmänmedicin och jobba med oss på vårdcentralen eller geriatriker och ansvara för våra listade patienter som bor i Kommunens särskilda boenden/korttids och hemsjukvård samt ha en egen äldremottagning på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialist i allmänmedicin eller geriatrik.
God kunskap i svenska språket i både tal och skrift.
Körkort erfordras.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.