Distriktssköterska / Sjuksköterska, VC Gagnef

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Gagnef vårdcentral är en vårdcentral som präglas av gott arbetsklimat och ett bra samarbete. Då en av våra distriktsköterskor slutar sin anställning hos oss söker vi nu en Leg. sjuksköterska eller Distriksköterska.

Som distriktsköterska/sjuksköterska kommer du att arbeta självständigt med mottagning och sjukvårdsrådgivning via Teleq.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Leg. Sjuksköterska/ distriktsköterska. Du bör vara van vid självständigt arbete, kunna göra egna bedömningar av vårdbehov, ge vård och stöd vid egenvård. Meriterande med erfarenhet från Primärvård och telefonrådgivning samt specialistkompetens inom astma/KOL eller Diabetes. Du bör vara driven och en vilja att utveckla vården på Gagnef VC då vi är en Akademisk VC. Vi värdesätter gott bemötande, god sammarbetsförmåga, noggrannhet och flexibilitet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker fortlöpande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.