Leg sjuksköterska natt avd 34

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

På avdelning 34 vårdas barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika diagnoser inom huvudgrupperna medicin, ortopedi, och kirurgi.
Avdelningen har 18 vårdplatser med akut verksamhet dygnet runt och även planerad verksamhet.

Arbetet är varierande och vi arbetar i team. Det kräver god anpassningsförmåga då det är ett brett diagnosområde samt stor åldersvariation.
Du erbjuds individuellt anpassad inskolning beroende på tidigare erfarenheter samt att vi har fortlöpande internutbildning enligt fastställd plan.
Vi jobbar som första avdelning i Dalarna med bedsiderapportering som innebär att vi rapporterar inne hos patient mellan dag och eftermiddagspass.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Sjuksköterska.
Specialistutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom samt tidigare erfarenhet av barnsjukvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske löpande.
Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.