Sjuksköterskor natt APK Säter extra lönesatsning, arbete var tredje helg

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Allmänpsykiatriska kliniken, APK i Dalarna har vårdenheter i Falun och Säter. Vi bedriver psykiatrisk akutsjukvård med flera inriktningar. I Säter finns länets enda psykiatriska akutmottagning och tre vårdavdelningar.
Vi söker dig som vill jobba ständig natt, hel- eller deltid eller rotation dag-natt. Så snart vi har tillräcklig bemanning kommer vi att erbjuda tjänstgöring var tredje helg.

Tillsammans med en kollega ansvarar du för akutmottagningen och våra tre vårdavdelningar. I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning, ta emot och bedöma akutbesök tillsammans med läkare, samt arbetsledning.
Vid rotation dag-natt arbetar du dag på avd 90 eller 93. På avd 90 behandlas framförallt patienter med allvarliga psykotiska syndrom. På avd 93 behandlas framförallt patienter med allvarliga förstämningssyndrom.
Vi erbjuder mycket konkurrenskraftiga löner, och vi har dessutom extra löneincitament för APK Säter som vid anställning ger 4000:- i månaden utöver grundlön, och nästkommande två år ges ett lönepåslag på 2000:- i månaden per år. Totalt efter två år ger incitamentet således 8000:- Den som flyttar till Dalarna och blir anställd hos oss kan erbjudas flyttbidrag.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, erfarenhet av psykiatri och specialistutbildning i psykiatri är meriterande men inget krav.
Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och vill jobba i team där patienten ingår som en självklar medlem.
Du är intresserad av att arbeta med vård- och behandlingsinsatser till patienter med allvarliga symtom i det akuta skedet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.