Distriktssköterska/Barnsjuksköterska till Barnhälsovården i Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Barnhälsovården i Mora är en välfungerande enhet som är en den av vårdcentral Mora med cirka 20 600 listade patienter. Verksamheten befinner sig i dag i lokaler i centrala Mora och är mitt i planeringen att förverkliga en familjecentral i Mora.

Vi behöver nu förstärka vår sköterskegrupp med en barnsjuksköterska/distriktsköterska med stort intresse för utveckling av verksamheten. Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga och samarbetar när det behövs.

Arbetet på BVC innebär att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling genom att stödja föräldrar i ett aktivt föräldraskap. Upptäcka och förebygga fysisk och psykisk ohälsa hos barn, uppmärksamma och förebygga risker för barn i närmiljö och samhälle. Du gör hembesök, tar emot på tidsbokade besök på mottagningen, leder, organiserar och deltar vid läkarmottagning och har föräldragrupper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med påbyggnadsutbildning i öppen hälso- och sjukvård, alternativt hälso- och sjukvård för barn och unga. Förskrivningsrätt är meriterande. Körkort B är ett krav.
Vi söker dig som är positiv, flexibel och kan arbeta självständigt. Du kommer att vara en av sex som arbetar här på BVC. Det är önskvärt med kunskap och intresse för EPDS, MI-teknik, spädbarnsmassage och ICDP. Lagarbete och samarbetsförmåga är en självklarhet och det är ett stort plus om du tidigare har arbetat som BHV-sköterska.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.