Operationssjuksköterska Öron- Näs och Halsoperation

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen att arbeta som operationssjuksköterska på ÖNH-operation!
På vår operationsavdelning tar vi emot patienter polikliniskt, dagkirurgiskt och i sluten vård. Vi gör allt ifrån små hudförändringar till cancerkirurgi och avancerad bihålekirurgi.

Hos oss kommer du att arbeta inom öron-, näs- och halsspecialitén.
Du kommer att ingå i teamet kring patienten som förutom dig består av undersköterska, narkossjuksköterska och läkare.
I arbetet ingår sedvanliga arbetsuppgifter för en operationsavdelning och eget ansvarsområde.
40 tim/vecka.

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska med vidareutbildning i operationssjukvård.

Du ska ha bra samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper så som positiv människosyn, engagemang och intresse för utveckling och verksamhetsförbättring.
Arbete på operationsavdelning ställer höga krav på att hantera snabba vändningar och stressiga situationer.

Intervjuer sker fortlöpande under annonseringen.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.