Käkkirurg till Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en käkkirurg till käkkirurgiska kliniken i Falun. Kliniken är belägen på Falu lasarett. Vi är tre käkkirurger, en odontologisk radiolog, två assistenttandläkare, två röntgentandsköterskor, åtta operationstandsköterskor, två tandsköterskor och två medicinska sekreterare.

Vi hanterar alla former av käkkirurgiska ingrepp på kliniken, avancerad käkledskirurgi, virtuell planering m.m. I tjänsten ingår beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandläkarexamen samt specialistutbildning i käkkirurgi. Personlig lämplighet, taktkänsla, samarbetsförmåga och flexibilitet kommer att tillmätas stort värde.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.