Undersköterska natt Avd 44 Kirurgkliniken Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kirurgavdelning 44 är en 5-dygnsavdelning med 9 vårdplatser. På avdelningen vårdas mestadels patienter med planerade kirurgiska ingrepp men vi har även intag via akutmottagningen.
Vi har ett nära samarbete med avdelning 42.
Helgtjänstgöring på avdelning 42 ingår.

Avdelning 42 har 25 vårdplatser fördelade på tre vårdlag. Där vårdas patienter med kirurgiska och urologiska sjukdomar. 70 % av verksamheten är akuta inläggningar och resterande ca 30 % är planerad verksamhet.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Som undersköterska på kirurgkliniken får du en bred erfarenhet genom att vi har olika patientgrupper och diagnoser. Vi har akut och planerad verksamhet - allt ifrån barn till palliativa patienter.
Du erbjuds ett arbete där du ständigt får utvecklas. Arbetet är omväxlande och självständigt.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.