Ingenjör till Tekniska hörselvården Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

LD Hjälpmedels uppdrag är att genom hjälpmedel, habiliterings- och rehabiliteringsstöd, rådgivning, konsultation, information samt tolktjänst, bidra till bästa möjliga livssituation för personer med funktionsnedsättning. Vi är cirka 160 medarbetare och samarbetar med primärvård och specialistsjukvård samt Dalarnas kommuner.

Hörselvården är en del av LD Hjälpmedel och består av Hörcentralen, Tekniska hörselvården och Pedagogiska hörselvården. Vår målgrupp är personer med hörselskada, dövhet och dövblindhet. Hörselvården i Dalarna är länsövergripande och vi har hörcentraler i Falun, Borlänge och Mora. Inom hörselvården finns 45 medarbetare.

Vi behöver förstärkning! Nu har du chansen att bli en del av hörselvården i Dalarna då vi söker en driftig ingenjör.

Arbetsuppgifter

Tekniska hörselvården ansvarar för all teknisk utrustning inom hörselvården samt för installationer och service av hjälpmedel för länets innevånare.

Jobbet innebär att ansvara för:
- Avhjälpande och förebyggande underhåll av medicinteknisk utrustning och datasystem
- Inköp, upphandling och driftsättning av medicinteknisk utrustning och datasystem
- Utveckling och omvärldsbevakning inom audiologi/ljudteknik
- Internutbildning på teknisk utrustning
- Teknisk rådgivning till Öron- näsa- halskliniken

Den här tjänsten passar dig som tycker om att arbeta serviceinriktat och är intresserad av samspelet mellan människa och teknik.

Du kommer att samarbeta med alla yrkeskategorier inom hörselvården i Dalarna och förväntas också ha ett nära samarbete med kollegor inom andra landsting samt leverantörer inom området.

Då vi har verksamhet på flera orter kommer resor i arbetet att förekomma.

Välkommen till oss för att vara med och utforma framtidens hörselvård i Dalarna!

Kvalifikationer

Krav
- Civil- eller högskoleingenjörsexamen
- Goda språkkunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift
- B-körkort

Meriterande
- Erfarenhet eller utbildning inom medicinsk teknik, elektronik eller ljudteknik
- Erfarenheter från hörselområdet
- Erfarenhet av upphandling
- Kunskaper i datoradministration av Windows
- Kunskaper i Excel
- Krfarenhet av SQL databaser

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar självständigt ansvar för arbetsuppgifterna. Du är serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt.

Personligt brev och CV ska bifogas din ansökan.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.