Vikariat Natt Leg sjuksköterska avd 56

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd 56 är en rehabiliteringsmedicinsk avdelning med 10 vårdplatser. Upptagningsområdet är hela länet.

Hos oss kommer du:
Få stödja yngre personer i arbetsför ålder med stroke, hjärnskada, ryggmärgsskada, smärta, neurologisk skada eller annat multitrauma tillbaka till arbete, fritid och vardag.
Jobba i tvärprofessionella team. Det betyder att du får möjlighet att arbeta nära tillsammans med många olika yrkeskategorier i vårdarbetet.

Vi bedriver högspecialiserad vård vilket gör att vi får personer i ett tidigt skede ofta direkt ifrån intensivvård/medicinkliniken. Arbetet innefattar allt från personlig omvårdnad, medicinskt omhändertagande samt att i team med övriga yrkeskategorier stödja patienten aktivt i rehabiliteringsprocessen. På det sättet får du en mycket god helhetsbild av patienten.

Arbetet innebär nattjänstgöring där man tillsammans med 1 undersköterska har ansvar för 10 patienter. På samma våningsplan finns avd 58 Geriatrik ifall man behöver ta hjälp av varandra.
Då vår natt sjusköterska ska få barn behöver vi få en ersättare. Möjlighet till förlängning av vikariatet finns beroende på hur lång tid hon blir borta.
Hoppas du känner dig sugen på detta arbete och vill komma till vårt glatta gäng

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg Sjuksköterska med intresse för rehabilitering.
Tjänsten innebär att man arbetar på schema och endast natt 85%.

Personalen lägger sitt schema i ISP= Individuell schema planering.
Hoppas att du vill bli en i gänget med oss. Välkommen med din ansökan!

Intervju kan ske fortlöpande under annonseringen.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.