Sem vik Medicinska sekreterare Hälso- och sjukvård Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Sommarjobba i Dalarna! Självklart!

Nu har du chansen att arbeta i någon av Landstinget Dalarnas verksamheter. I din ansökan har du möjlighet att önska ort och verksamhetsområde beroende på var du vill arbeta.

Inom ett geografiskt område nästan lika stort som Belgien har Landstinget Dalarna sitt verksamhetsområde. Vår verksamhet täcker hela länet, från Idre i norr till Krylbo i söder. Vi ansvarar för att alla som bor eller tillfälligt visats här ska få en god hälso- och sjukvård på lika villkor.

Länet är indelat i 15 kommuner och består både av större tätorter och glesbygder. Psykiatriska öppenvårdsmottagningar och vårdcentraler finns i hela länet.

Länslasarettet finns i Falun med de flesta kliniker representerade och vårt andra akutsjukhus finns i Mora. I Avesta, Ludvika och Borlänge finns närsjukhus med internmedicin och geriatriska vårdplatser. I Säter finns vår psykiatriska slutenvårdsenhet och Rättspsykiatriska kliniken.

Nu behöver vi din hjälp till sommaren 2018!

Tveka inte att skicka in din ansökan eller hör av dig till oss med frågor. Gå gärna in på vår hemsida www.ltdalarna.se - där hittar du information om våra verksamheter.

Sist men inte minst får du på din lediga tid möjlighet till ett rikt kultur-, frilufts- och idrottsliv.

Vi ses väl till sommaren!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att ansvara för den medicinska dokumentationen som sker i Take Care.
Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta i.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har medicinska sekreterarprogrammet 120 hp,
Vårdadministrativa programmet 180 hp,
YH-utbildning 400 p eller
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.