Teamchef Urologi Kirurgkliniken Falu Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Jag heter Ulrika Bergvall och jag arbetar sedan hösten 2015 som verksamhetschef på Kirurgkliniken på Falu Lasarett. Jag söker nu en teamchef inom Urologi till vår verksamhet inom Landstinget Dalarna.

Just nu satsar Landstinget Dalarna på att utveckla urologiverksamheten, något som jag som verksamhetschef anser är en mycket viktig del i kirurgklinikens arbete. Som ett led i detta har vi nyligen förstärkt vår verksamhet med en operationsrobot som används för operationer inom bland annat urologi, tarmkirurgi och gynekologi. Det ger oss en möjlighet att hålla en hög vårdkvalitet samtidigt som vi höjer vår egen kompetens.

Som teamchef kommer du att leda ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av god stämning. Du kommer även arbeta nära vårdenhetschefen samt ledningen inom kirurgkliniken, och därmed även nära mig som verksamhetschef. Som verksamhetschef är jag mån om att mina chefer ska få goda förutsättningar för att självständigt driva de frågor som är viktiga för kliniken. Det innebär att jag ger stort utrymme för ditt ledarskap, men stöttar, bollar och driver frågor tillsammans med dig när det behövs.

Som teamchef har du chefsansvar för teammedlemmarna, och du ansvarar för den medicinska ledningen och utvecklingen inom urologi. I samråd med mig som verksamhetschef och vårdenhetschefen leder och fördelar du arbetet inom läkarteamet, med hänsyn till såväl teamet som kliniken.
Som ledare inspirerar du och tar tillvara på dina medarbetares kunskaper samt ser till att de erhåller kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov. Du stimulerar och stödjer dina medarbetare så att ni tillsammans med klinikens övriga verksamheter bedriver ett systematiskt förbättringsarbete och upprätthåller en väl fungerande verksamhet, vad gäller patientsäkerhet, vårdkvalitet och kostnadseffektivitet. Kirurgkliniken främjar utvecklingsarbete och ser positivt på nytänkande.

Kvalifikationer

Jag söker dig som är specialistläkare eller överläkare med inriktning på urologi.
Du är en god ledare som har en förmåga att samarbeta, lyssna, kommunicera och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är även relationsskapande, strukturerad och självgående.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Landstinget Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. Det innebär att du som flyttar till dalarna genom arbete kan erbjudas medflyttarservice. När du fått erbjudande om ett arbete på annan ort är det många delar som ska falla på plats för att en flytt ska kännas tilltalande. Rekryteringslots Dalarna arbetar med helheten och framförallt med att hjälpa till så att din partner hittar ett lämpligt arbete. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Tjänsten som teamchef innebär ett tidsbegränsat förordnande om 3 år, som prövas innan eventuell ytterligare förlängning. Grundanställning: Tillsvidareanställning inom din grundprofession.
Intervjuer sker löpande.

Fackliga kontakter:
Dalarnas Läkarförening Linda Karsberg 023-492308
linda.karsberg@ltdalarna.se
Vårdförbundet Kerstin Erlandsson 023-792045
kerstin.erlandsson@vardforbundet.se
Kommunal Eva Sens 023-492788
eva.sens@ltdalarna.se
Ledarna Elisabeth Gyllenhak Grop 0250-493490
elisabeth.grop@ltdalarna.se
Vision Elisabeth Norgren 072-215 70 80
elisabet.norgren@ltdalarna.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.