Sjuksköterska Ger/Rehab Öppenvård (Stroke samt Geriatrisk Rehab) Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med att forma en spännande enhet där personcentrerad vård och teamarbete präglar verksamheten.

Vår öppenvårdsmottagning omfattar geriatrisk rehabilitering med profilering mot dagrehabilitering inkl. geriatrisk mottagning och minnesmottagning. Nuvarande strokemottagning samt hemrehabilitering finns med i den framtida planeringen av verksamheten.
Enheten präglas av ett teambaserat arbetssätt där det interdisciplinära teamet ansvarar för att erbjuda en god, välplanerad och effektiv vård/rehabilitering.
Vi söker nu en sjuksköterska som är intresserad av att delta i utvecklingen av denna verksamhet med stort engagemang. Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du som sjuksköterska har en nyckelroll. Det finns stora möjligheter att vara delaktig och kunna påverka utformningen av arbetssättet på enheten.

Som sjuksköterska har du en drivande roll och du blir en del av teamet bestående av läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, logoped och kurator. Rollen som sjusköterska ställer krav på din förmåga att planera och samordna resurserna inom teamet och ansvara för omvårdnaden. Du kommer även bedriva egen sjuksköterskemottagning framför allt med inriktning mot stroke.
I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring på vårdavdelning.

Kvalifikationer

Du är leg.Sjuksköterska.
Meriterande med specialistkompetens inom stroke/neurologi eller geriatrik samt erfarenhet av rehabilitering.

Vi vill att du precis som vi värdesätter ett arbete som präglas av det egna ansvaret, delaktighet och ett gott samarbete med kollegor och närmaste chef.
Du har en empatisk förmåga, är lösningsorienterad, flexibel och har god prioriteringsförmåga.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.