Arbetsterapeut tillsvidare, VC Vansbro och Malung

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta 50% på Malung och 50% Vansbro vårdcentral.
Det finns även möjlighet att arbeta halvtid på någon av vårdcentralerna.

Du kommer att utföra arbetsterapeutisk bedömning, behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel.
En stor del av arbetet består av handrehabilitering, självständig bedömning av patientens behov samt behandling och tillverkning av ortoser.

Du kommer även att ingå i team vid utredning av demenssjukdom och multimodalt team för behandling av patienter med smärt- och stressproblematik.

Kvalifikationer

Krav:
Du är legitimerad arbetsterapeut.
B-körkort.

Meriterande:
Erfarenhet från primärvården, ortostillverkning, demensutredningar samt arbetsförmågebedömningar är meriterande.
Du behöver ha förmåga att kunna prioritera, samarbeta och vara uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra människor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.