Vårdkoordinatorer till Psykiatrimottagningen i Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

På psykiatrimottagningen i Mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad.
Mottagningen är uppdelad i fyra olika team: läkarteam, FACT-team, utrednings- och behandlingsteam och ett administrativt team.

På mottagningen arbetar sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, socionomer, arbetsterapeuter, koordinatorer, medicinska sekreterare och psykiatriker.

Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.

Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

Vi söker nu två koordinatorer till vårt utrednings- och behandlingsteam där arbetsuppgifterna skiljer sig åt till viss del men man behöver kunna täcka upp för varandra.
En av tjänsterna riktar sig mot det psykoterapeutiska arbetet och den andra mot utredningsarbetet i teamet.

Som koordinator är du teamets ansiktet utåt och spindeln i nätet i teamet vilket kräver god samarbetsförmåga.
Du ansvarar för att patienten känner sig delaktig och får information om vårdflödet.
Samverkan med anhöriga och andra aktörer runt patienten kommer vara en del av dina arbetsuppgifter.
Du förbereder underlag för beslut på behandlingskonferenser och ser tillsammans med enhetschefen till att flödet är effektivt. Eget patientarbete ingår som en del i dina arbetsuppgifter.
Vi erbjuder flera olika gruppbehandlingar där du kan komma att vara delaktig, ex ADHD och bipolär grupper.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska alternativt annan hälso- och sjukvårdsutbildning som arbetsgivaren bedömmer som lämplig.

Vi söker dig som har en mycket god förmåga att organisera och strukturera och har lätt för att skapa goda relationer med kollegor både externt och internt.
Du är kommunikativ och diplomatisk samtidigt som du inte räds för att fatta egna beslut och har förmågan att prioritera.
Du behöver också kunna göra självständiga bedömningar av aktuellt vårdbehov.

Körkort är ett krav.

Mottagningen eftersträvar ständiga förbättringar och du behöver vara delaktig i pågående utvecklingsarbeten.

Intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.