Sjuksköterskor avd 23 tv

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd. 23 ingår i medicinkliniken på Falu lasarett . Avdelningen har 18 vårdplatser och inriktningen är hematologi och gastroenterologi .Då vi har två olika specialiteter är arbetsuppgifterna varierande. Alla sjuksköterskor på avd. hanterar cytostatika.

Vi har individuella scheman och alla jobbar på rotation med kvällar, dagar, nätter och helger.

Medicinkliniken innefattas av 24/7 avtalet och vi erbjuder basår.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska. Erfarenhet från hematologi och gastroenterologi är meriterande. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper samt samarbetsförmåga och flexibilitet.

Vi kommer att kalla till intervju löpande under annonseringstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.