Sem vik undersköterska Medicinmottagning, Reception och provtagning, Avesta

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Vi på Medicin- Geriatrik- och Rehabilitering på Avesta lasarett söker inför sommaren 2018 två undersköterskor till vår medicinmottagning.


Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär arbete i provtagningen och receptionen.
Dina arbetsuppgifter som undersköterska i provtagningen kommer huvudsakligen att bestå av självständigt arbete i form av att ta venprover, blodtryck och EKG inför och i samband med läkar/sjuksköterskebesök på mottagningen samt att assistera vid andra undersökningar/behandlingar såsom t.ex. arbetsprov.
Dina arbetsuppgifter i receptionen kommer att bestå av administrativt arbete i Take Care, bl.a. att boka och kalla patienter från väntelista och kassahantering. Arbete i vårt telefonisystem teleQ kan förekomma.
Arbetet som undersköterska på medicinmottagningen är omväxlande, roligt och lärorikt!
Dina arbetsuppgifter kommer att anpassas utifrån din erfarenhet.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du som söker ska dessutom:
- ha god datavana
- ha god vana av att ta venprover
- kunna arbeta självständigt och i team
- Vara serviceinriktad, stresstålig och flexibel
Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.