Avesta Lasarett söker ny dietistkollega

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett varierande, utvecklande och roligt jobb på Avesta lasarett- det lilla sjukhuset med stora möjligheter! Avesta lasarett består av en internmedicinsk klinik och geriatrisk klinik. På lasarettet finns bl a diabetes- och hjärtmottagning, dialysverksamhet och palliativt team. Det goda samarbetet med korta beslutsvägar präglar den goda stämningen på sjukhuset.

Dietistverksamheten på Avesta lasaretten ingår i en länsövergripande verksamhet tillsammans med kollegor i Falun, Ludvika och Mora och med en dietist som avd. chef. Vi är organiserade tillsammans med Fysioterapin i Landstinget Dalarna.

Du kommer att arbeta med patienter i både sluten och öppen vård.
Placeringsort är Avesta och i uppdraget det förekomma vissa resor.

Som dietist hos oss behandlar du patienter med sjukdomar/tillstånd där kosten har en central roll i behandlingen. En stor del av kostbehandlingen omfattar personer med malnutrition. Arbetet är självständigt och omfattar behandling av inneliggande patienter, mottagningspatienter, telefonbesök och snart även besök via landstingets app Min Vård. Vi har gruppverksamhet för diabetes, hjärtsvikt och hjärtkärlsjukdom samt medverkar i olika vårdteam.

Du har tätt samarbete med en kollega och tillsammans stöttar och hjälper ni varandra för att ge patienterna så bra behandling som möjligt. I tjänsten kan tjänstgöring på annan ort eventuellt ingå eller delvis ett uppdrag i primärvården.

Vi erbjuder dig:
Individuellt anpassad introduktion
Möjligheter att påverka dietistuppdraget tillsammans med kollegor och chef
Nära samarbete med kollega i Avesta och på övriga sjukhus i Falun, Ludvika och Mora
Möjlighet till fortbildning - dagsutbildningar samt högskolekurser
Möjlighet att ägna tid åt utvecklingsarbete
Delaktighet i verksamhetens utvecklingsgrupp om du har högre akademisk examen (magisterexamen eller högre).
Flexibel arbetstid
Friskvårdsbidrag

Kvalifikationer

Du är leg. Dietist.

Som person är du ansvarstagande och flexibel och har ett självständigt arbetssätt. Nyfikenhet och att bidra till en god stämning på arbetet är annat som värdesätts.

Intervjuer kan komma att påbörjas under annonseringstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.