Sjuksköterska DIALYS-mottagningen Falun (ev Basår, ev rotation enligt ök)

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dialysmottagningen (medicinkliniken) söker dig som är leg. sjuksköterska och är intresserad att arbeta på Dialysmottagningen i Falun.
På Dialysmottagningen ansvarar du som sjuksköterska för omvårdnad och ordinerad behandling för patienter vid bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik. Du får 8 veckors inskolning. Vi arbetar på schema, dag, kväll (till 20.00 ) och var tredje helg. Du arbetar alltid tillsammans med kollegor.
Till hösten -17 erbjuds sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på medicinkliniken att delta i klinikens Basår. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning. Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.
Skulle du vilja kombinera ditt arbete på dialysmottagningen med att arbeta på en av våra medicinavdelningar, som har 24/7 bonus för allt natt- och helgarbete, kan det diskuteras vid en ev anställning.
Anställningsdatum är 171030 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer

Yrkeserfarenhet inom specialiserad vård är meriterande och då gärna med erfarenhet från njurmedicinsk vård, men inte nödvändigtvis. Du ska vara intresserad av medicinteknik. Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.