KBT-terapeut till psykiatrimottagningen Mora, 1 tv + 1 vik

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vuxenpsykiatrin i Dalarna är en samlad specialistverksamhet och tillhör division psykiatri inom Hälso- och sjukvården. Den psykiatriska öppenvården är indelad i tre geografiska basenheter och med slutenvårdskliniker i Säter och Falun.

På psykiatrimottagningen i Mora finns en bred specialistpsykiatrisk kompetens samlad. Mottagningen är uppdelad i fyra olika team: läkarteam, FACT-team, utrednings- och behandlingsteam och ett administrativt team.
Det finns ett strukturerat samarbete mellan teamen där man gemensamt fyller de behov av olika kompetenser som finns inom basenheten.

På mottagningen arbetar arbetsterapeuter, sjuksköterskor, psykologer, terapeuter, socionomer, koordinatorer, medicinska sekreterare och psykiatriker.

Inom basenheten finns dessutom tre psykiatriska mottagningsteam i Mora, Rättvik och Malung som är bemannade upp till sjuksköterskenivå.

Vårt uppdrag är att diagnostisera, behandla och rehabilitera patienter med svårare psykiatriska tillstånd såsom psykoser, bipolär sjukdom, neuropsykiatriska funktionshinder, komplicerad PTSD och allvarligare ångest- och depressionstillstånd.

Arbetsuppgifterna består främst av psykoterapibedömningar, psykoterapeutisk behandling individuellt och i grupp och vi kan sedan något år tillbaka även erbjuda internetbaserad KBT till våra patienter.
Samverkan med andra både internt och externt ingår som en del i arbetet liksom att delta i teamets konferenser.

Kvalifikationer

Är du hälso- och sjukvårdsutbildad med längst grundutbildning i KBT är du kanske den vi söker.
Vi söker både en medarbetare för fast anställning samt ett vikariat för föräldraledighet på cirka 1 år.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla specialistsjukvården inom det psykiatriska området.

Vår målsättning är att vara en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda ett spännande och utvecklande arbete, utvecklingsmöjlighet och fortbildning inom ditt område.
Vi är lyhörda för dina önskemål och värdesätter engagemang och initiativtagande.

Har du erfaranhet av tidigare arbete inom området är det meriterande liksom tidigare erfarenhet av arbete med patienter med PTSD.

Körkort är ett krav.

Intervjuer kan komma att ske förlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!!

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.