Servicetekniker, Ludvika lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna. Detta gör vi inom områden som t.ex. transport-, städ-, tvätt-, kost och fastighetsteknisk service. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK. Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Som servicetekniker arbetar du med drift- och fastighetstekniskt underhåll, i första hand inom Ludvika lasaretts driftområde. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara inriktade mot Elkraft och styr/regler men du kommer även att arbeta inom övriga teknikområden.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Provtjänstgöring 6 månader med möjlighet till tillsvidareanställning

Kvalifikationer

För att arbeta vid fastighetsteknik i Ludvika krävs att Du:
- har el-utbildning motsvarande BB1
- har 5 års arbetslivserfarenhet eller det som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt.
- har god vana med dokumentationsarbete.
- har kunskaper om reservkraft och UPS.
- B-körkort är ett krav.
- Du använder svenska i tal och skrift.

Meriternade för tjänsten är
- kunskaper inom styr/regler och energioptimering.
- högre behörighet än BB1 är meriterande.
- annan utbildning som driftteknikerutbildning eller energiteknikerutbildning.
- tidigare erfarenhet av beredskapsarbete.


Som person bör du vara serviceinriktad med ett gott omdöme och en positiv framtoning. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta samtidigt som du ska kunna arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Arbetsplatsen:
Landstingsservice ingår i Landstinget Dalarna. Landstingsservice har ca 450 anställda och omsätter ca 300 miljoner kronor. Ett av Landstingsservice uppdrag via driftavtal är att ansvara och utveckla fastighetstekniskt drift-och underhåll med stor vikt på energioptimering samt även tillhandahålla sjukvårdspecifik service till landstingets kärnverksamhet, såsom transport, städ och kost.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001. För ytterligare information se landstingets hemsida www.ltdalarna.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.