Röntgensjuksköterskor till Röntgen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Röntgenkliniken/Seldingerkliniken är en del i ett akutsjukhus. Selidingerkliniken i Mora ingår som en del i den länsövergripande Bild-och funktionsmedicin Dalarna. Upptagningsområdet är norra och västra Dalarna samt området runt Siljan och omfattar ca 75 000 fasta invånare. Till detta kommer ett stort antal turister sommar och vinter.
Kliniken omfattar konventionell röntgenverksamhet, två datortomografer, ultraljud, klinisk mammografi samt en MRT kamera. På avdelningen utförs 55 000 undersökningar per år varav en del är granskningar utförda på röntgen i primärvården.

En befattningsbeskrivning som röntgensjuksköterska ligger till grund för anställningen. Som röntgensjuksköterska hos oss arbetar du självständigt, brett och varierat med många olika arbetsuppgifter du kommer att rotera mellan avdelningens o9lika modaliteter. Vad vi kan erbjuda är trivsam arbetsmiljö med gott kamratskap och ett positivt utbildnings- och utvecklingsklimat.

Som ny medarbetare får du en individuell och genomtänkt introduktion i arbetsuppgifterna. Totalt är vi ca 50 personer och vi erbjuder dig arbete i grupp med härligt engagemang.

Röntgenavdelningen bemannas dygnet runt och du ska kunna ingå i ett rotationsschema, det vill säga dag, kväll, natt och helgtjänstgöring.
Resor kan förekomma då vi även bemannar vårdcentralsröntgen på distriktet.
Landstinget Dalarna har rekryteringslotsar som kan hjälpa till att hitta lämpligt arbete till medflyttande anhöring.
Har Du några funderingar, tveka inte att kontakata oss så berättar vi mer.
Vi önskar Dig varmt välkommen!

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad röntgensjuksköterska.

Arbetslivserfarenhet inom radiologi är meriterande.

Innehav av B körkort är meriterande.

Som person är du empatisk och du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete. Du är serviceinriktad, engagerad och strävar framåt samtidigt som du är lugn och fokuserar på rätt saker. Du arbetar mot verksamhetens mål och har god samarbetsförmåga både internt och externt.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.