Fysioterapeut/Sjukgymnast, vårdcentral Långshyttan

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.
Vårdcentralen i Långshyttan söker nu en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Vårdcentralen ligger vackert vid den norra utfarten från Långshyttan. Det är 5 200 personer listade hos oss. Många av dessa har sökt sig till vår vårdcentral från andra områden.
Bemanningen är god med 24 medarbetare, varav tre allmänläkare, ST- och AT-läkare. Vårdcentralen har mottagningar för BVC, MVC, DSK, sjukgymnast, psykoterapeut, astma/kol, diabetes m.fl.

Långshyttans vårdcentral är känd för att ha patienten i centrum, hög vårdkvalitet och kontinuitet i personalgruppen. Flexibilitet och öppenhet i arbetet är också en viktig del i vårdcentralens arbete.
Tack vare detta har verksamheten under fyra år rankats som den bästa vårdcentralen i Dalarna, så även vid den senaste mätningen och vår plats i landet är 56. Det är vi naturligtvis stolta över och hoppas att du vill vara en del i detta!

Arbetsuppgifter

Som sjukgymnast vid vårdcentral Långshyttan arbetar Du med sedvanlig poliklinisk verksamhet både individuellt och i grupp.
Du kommer att ha nära samverkan med Din sjukgymnastkollega, läkare och psykoterapeut.

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.
Tidigare arbete inom primärvården är önskvärt.
Du får gärna ha vidareutbildning inom axelina, akupunktur och artrosskola. Även OMT och Mc Kenzie är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid teamarbete, personlig lämplighet och flexibilitet.

Intervjuer kommer att genomföras kort efter sista ansökningsdag.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.