Städare landstingservice Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Landstingsservice uppdrag är att leda, utveckla, utföra och effektivisera servicetjänster till Hälso- och sjukvården och övriga verksamheter inom och i samverkan med Landstinget Dalarna.
Detta gör vi inom områden som t.ex. logistik, lokalvård, tvätt, kost och fastighetsdrift. Landstingsservice har ca 460 medarbetare och omsätter ca 300 MSEK.
Verksamheten är kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består i huvudsak av regelmässig städning i Landstinget Dalarnas verksamheter/lokaler.

Du ingår i en arbetsgruppgrupp om cirka 4 personer vars huvudsakliga arbetsplats är Mora lasarett. Andra arbetsplatser kan förekomma såsom
Ftv mora och familjens hus. Förutom traditionell städning ingår även städning med olika städmaskiner.

Du kommer tillsammans med dina medarbetare att få planera och ta ansvar för att uppdragen utförs med rätt kvalité och effektivitet som gör våra kunder nöjda.


Helgtjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har
Krav:
- minst 1 års erfarenhet av lokalvård.
- B-körkort
Meriterande är:
- Teoretiska utbildningar inom städområdet

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du är trygg och stabil i din yrkesroll och kan skilja på det privata och det professionella. Du är ansvarsfull och du strävar efter att göra ett noggrant arbete där nöjda kunder är i fokus.
Det är viktigt att du kan bemöta både arbetskamrater och kunder på ett korrekt sätt i olika situationer, samarbetsförmåga är viktig. Flexibilitet är en del av din vardag och yrkesroll, det är viktigt att kunna anpassa sig och se möjligheterna i förändringar av verksamheten. Du använder och behärskar svenska i tal och skrift

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.