Barnsköterska/Undersköterska timvik Avd 34 Barn- och ungdomsmedicin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla framtidens barnsjukvård i Dalarna!
Vårt verksamhetsområde är mycket brett och rymmer alla medicinska frågeställningar som förekommer hos barn från nyföddhetsperioden till tonårsperiodens slut. Man kan säga att avdelning 34 är ett sjukhus i sjukhuset där du som barnsköterska/ undersköterska befinner dig mitt i händelsernas centrum.

Som barnsjuksköterska/undersköterska är du en viktig person i teamet runt barnet och familjen. I teamet kan även sjuksköterskor, läkare, kurator, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut och lekterapeut ingå beroende på barnet/familjens behov i enlighet med patientcentrerad vård.
Inskolningen är individuell beroende på dina tidigare erfarenheter och kunskaper. Som timvikarie arbetar du när ordinarie personal är frånvarande eller vakanta pass.
Behovet av timvikarier i vår verksamhet är mycket varierande vilket innebär att du kommer att kunna arbeta mer i perioder.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Du kan vara sjuksköterskestudent och ha klarat alla moment i termin 3.
Erfarenhet från arbete med barn är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet såsom god samarbetsförmåga, framåtanda och engagemang. Vi ser inte att du behöver ha stor kunskap om arbete med barn och unga från början, men om ditt intresse finns kommer du snabbt att utvecklas hos oss.
Hoppas vi har väckt ditt intresse och att du vill bli en i gänget med oss. Välkommen med din ansökan!

Interjuver och urval sker löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.