Distriktssköterska/sjuksköterska, Vårdcentral Britsarvet

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vill du jobba med engagerade, kompetenta och trevliga medarbetare i en öppen och vänlig atmosfär? Då är du välkommen med din ansökan!
Vårdcentral Britsarvet har 10 250 listade patienter och vi är ca 40 medarbetare. Här arbetar läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, samtalsterapeuter, psykolog, sjukgymnast, medicinska sekreterare och en fotvårdsterapeut. Vi har välfungerande specialistsjuksköterskemottagningar inom områdena: diabetes, astma/KOL, blodtryck, vaccination, asyl och sårmottagning. Vi har ett nära samarbete med Primärvårdsrehab och BHV/MHV. Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen kommer att vara sjukvårdsrådgivning, tidsbokning och mottagningsarbete.

Vi tillämpar journalsystemet Take Care.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska, gärna med specialistsjuksköterskeexamen Distriktssköterska.

Erfarenhet från liknande arbete är meriterande, likaså vidareutbildning inom diabetes och astma.

Du behöver kunna arbeta självständigt och i team, ta ansvar för ditt uppdrag och vara flexibel och initiativtagande. Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för hinder. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.