Apotekstekniker Läkemedelsförsörjning, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi på Landstinget Dalarna prioriterar läkemedelsfrågor. Därför förstärker vi nu vår Läkemedelsavdelning och Läkemedelskommitté med en helt ny avdelning för Läkemedelsförsörjning. Läkemedelsförsörjning innebär bl.a. att tillhandahålla, beställa och expediera läkemedel samt att tillverka cytostatika, radiofarmaka och övrig steril extempore till landstingets verksamheter.

Vi utvecklar verksamheten genom att bedriva läkemedelsförsörjning i egen regi från 1 september 2017. Eftersom det är en ny verksamhet som byggs upp finns goda möjligheter att tillsammans med kollegor och arbetsledning utveckla läkemedelsförsörjningen till nytta för hälso- och sjukvård, vårdpersonal och patienter.

Vi söker nu två apotekstekniker (eller motsvarande) till Läkemedelsförsörjningen i Falun.
Som apotekstekniker deltar du i arbetet med att säkerställa läkemedelsförsörjningen till landstingets vårdenheter. I din vardag kommer du att arbeta praktiskt med varuhantering och vårdnära servicetjänster som t ex uppackning och hållbarhetskontroller i läkemedelsförråd (läkemedelsservice) samt assistentuppgifter vid läkemedelstillverkning. Huvudsaklig arbetsort är Falun, men resor inom länet förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är apotekstekniker eller har motsvarande utbildning. Du behöver ha minst två års erfarenhet av arbete med läkemedelsförsörjning eller apoteksarbete inom privat eller offentlig sektor. Arbetet kräver att du kan kommunicera väl i tal och skrift på svenska. Körkort B är ett krav. Meriterande är erfarenhet av renrumsarbete. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du är noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga.

Vill du vara med och forma framtidens läkemedelsförsörjning med oss? Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.