Undersköterska, Ger/rehab avd 58 Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avd. 58 är en geriatrisk avdelning med 23 vårdplatser för strokerehabilitering och ortopedisk rehabilitering.

Vi arbetar i två team. Du planerar vården tillsammans med övriga i teamet. Vi har sektionsledare med huvudansvar för vårdplaneringen och kontakterna utåt.
Du lägger upp arbetet tillsammans med de du arbetar tillsammans med (sjuksköterskor och undersköterskor). Vi arbetar personcentrerat.

Hoppas detta gjort dig nyfiken och att du vill bli en i vårat gäng. Välkommen med din ansökan och har du funderingar tveka inte att ringa.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.