Ultraljudsbarnmorska /Avdchef Specialistmödravård

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Kvinnokliniken i Falun är inrymd i nybyggda, fräscha och funktionella lokaler. Vi har bl.a. en unik samvårdsavdelning för BB/Neonatalvård. Förlossningsavdelningen, som är den enda i länet, har drygt 3000 förlossningar per år.
Vi har även en modern gynekologisk avdelning och mottagning med omfattande verksamhet.

Den obstetriska ultraljudsenheten tillhör Specialistmödravårdens mottagningar i Falun och Mora. Barnmorskorna utför tillsammans ca 4000 ultraljudsundersökningar per år.

Vår strävan är att ligga i framkant vad gäller kvalitet och kompetensutveckling inom ultraljudsområdet. Vi medverkar i flera forskningsprojekt.

På enheten tjänstgör nu fem ultraljudsbarnmorskor med rotation mot andra arbetsuppgifter viss del av tjänstgöringstiden.
Vi söker nu ytterligare en ultraljudsbarnmorska.
Då vår nuvarande chef snart går i pension är en av de möjliga kombinationerna till ultraljudsarbetet att leda och ansvara för verksamheten på Specialistmödravården. Även kombination med annat barnmorskearbete är möjligt.

Tjänsten är en kombinationstjänst 100 %, enligt nedan:
Ca 50 % tjänstgöring på Specialistmödravårdens ultraljudsmottagning.
Kan kombineras med arbete som avdelningschef 50 % alternativt barnmorska vid förlossning, BB eller gyn. avdelning/mottagning 50 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg. Barnmorska. Ultraljudsutbildning är meriterande men inte ett krav.
Tidigare erfarenhet som chef är meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.