Sjuksköterska, Medicin AVD 3 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.
Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Vi söker nu sjuksköterskor till avdelning 3, Avesta lasarett.

Avdelning 3 är en akut medicin avdelning. Vi har 16 vårdplatser med möjlighet till 7 hjärtövervakningsplatser.
Hos oss möter man många patienter med sjukdomar av olika slag som t.ex. hjärtsvikt, diabetes, kol och infektions sjukdomar mm.
Hos oss får man en bred erfarenhet och erbjuds nya utmaningar då vi behandlar patienter med många olika sjukdomstillstånd.

Våra ledord är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalité samt vara en attraktiv arbetsplats vilket är vår värdegrund.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska får du arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för vårdavdelning. Till arbetsuppgifterna hör många medicintekniska moment vilket är en stor del av det dagliga arbetet.

Vi erbjuder dig en spännande och mycket trevlig arbetsplats.
Vi lägger mycket tid på upplärning och stöttning till dig som är ny på arbetsplatsen och inom yrket.
För oss är det viktigt att du känner gemenskap och stöd på din arbetsplats.

Du är välkommen till en avdelning med bred inriktning där utveckling och god arbetsmiljö står i fokus. Vi är även mycket glada att vi nu bedriver vår verksamhet i helt ny rustade lokaler.

Vi har ett extra lönetillägg, 24/7 avtal vilket kan ge dig ett lönepåslag på max 5000 kr/ månad.
Dag / nattjänstgöring, enligt önskemål.
Anställningen påbörjas efter överenskommelse.

Som nyanställd i landstinget eller som nybliven sjuksköterska blir du erbjuden att även gå klinikens introduktionsår under ditt första år.

Är du intresserad önskar vi gärna att du tar kontakt med avdelningschef för att få mera information.

Kvalifikationer

Utbildning:
Vi söker dig som är leg sjuksköterska, med examen från sjuksköterskeprogrammet. Eller dig som är under utbildning eller tar din examen till sommaren.

Kompetenser:
Vårdavdelning/ mottagning/akutsjukvård/sjukhus

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.