Hjälpmedelsreparatör LD Hjälpmedel Borlänge

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

En av våra medarbetare söker sig vidare i karriären för nya utmaningar inom vår verksamhet och därför söker vi nu vår framtida medarbetare. Vi söker i första hand dig med erfarenhet från tekniskt arbete på hjälpmedel.


Teknisk Service är en avdelning inom Hjälpmedelscentralen som främst arbetar med förebyggande/avhjälpande underhåll, inställningar, installationer och besiktningar samt rekonditionering av hjälpmedel. Vi möter såväl brukare som förskrivare av hjälpmedel mfl. och arbetar över hela länet. Servicen utförs på vårdinrättningar, i brukarnas egna hem samt på våra verkstäder i huvudsak.
Den del av Teknisk Service som vi nu söker ytterligare reparatör till utför våra tjänster främst på vår centrala verkstad i Borlänge men det kan även bli aktuellt med att stötta våra tekniker ute på fältet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
- Rekonditionering
- Inställning och anpassning
- Leverans och montage
- Förebyggande/avhjälpande underhåll
- Hantering av returnerade hjälpmedel

Kvalifikationer

Krav:
- Teknisk utbildning på lägst gymnasienivå erfarenhet som vi bedömer likvärdig
- Minst två års erfarenhet av teknisk service inom något av områdena el/elektronik eller mekanik.
- God samarbetsförmåga och hög social kompetens är ett krav då vi arbetar med människan i centrum.
- Datorvana.
- Körkort för personbil. (manuell växellåda)
- Mycket goda kunskaper i det svenska språket och ha förmåga att uttrycka väl i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:
- Tekniskt arbete på hjälpmedel
- Arbete med hjälpmedelsanvändare/patienter

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.