Leg logoped till Länslogopedin i Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Länslogopedin i Dalarna har mottagningar i Falun, Mora, Ludvika och Avesta. Vi är sammanlagt 23 logopeder och tre sekreterare. Vi samarbetar med logopedutbildningen i Uppsala och handleder regelbundet studenter.

Vi söker nu en logoped till vår mottagning i Falun eller Mora. Vi vill i första hand att du arbetar med dyslexiutredningar, men även barn- och/eller neuro-logopedi kan bli aktuellt. Du kommer att ingå i våra länsövergripande diagnosgrupper där ni tillsammans arbetar för att utveckla verksamheten.

Kvalifikationer

Du är leg logoped. Tidigare erfarenhet av dyslexiutredningar samt barn- och neurologopedi är meriterande.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att handleda studenter och handledarutbildning. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.