Anestesisjuksköterska till Dagkirurgiavdelningen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som är anestesisjuksköterska och är intresserad av att arbeta på vår dagkirurgiska operationsavdelning. Vi är en del av op/an/iva kliniken och har ett nära samarbete mellan enheterna. På avdelningens finns fem operationssalar. Den verksamhet som bedrivs är ingrepp inom, kirurgi, gynekologi samt ortopedi. Vi har i viss mån ett samarbete med barndagvården. Dagkirurgi har visat ett stort värde av teamwork, och här blir Du en del av vårt teamarbete bestående av anestesisjuksköterskor, sjuksköterskor, operationssjuksköterskor samt undersköterskor. Du blir en viktig länk i denna kedja och vill som vi , arbeta för en god och säker vård.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att bestå av sedvanliga anestesisköterskeuppgifter på operationssal. Vi har även en egen uppvakningsavdelning där du som anestesisjuksköterska ingår i bemanningen. Till avdelningen hör även en preoperativ del. Vårt flöde av patienten innefattar allt från preoperativa förberedelser tills dess patienten går hem samma dag.

Är Du nyfiken att veta mer om oss och vår verksamhet är Du välkommen att kontakta oss enligt nedanstående kontaktuppgifter.

Kvalifikationer

Du skall vara legitimerad sjuksköterska samt ha adekvat godkänd anestesisjuksköterskeexamen.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.