Sjuksköterska leg tv Psykiatriska mottagningen i Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Psykiatriska mottagningen i Falun har ett upptagningsområde på ca 57000 invånare och består av tre enheter alla placerade i samma byggnad i det gamla Tingshuset på Parkgatan 19 i Falun.
Vi söker nu en Leg sjuksköterska till en av våra basenheter (team 1).
Innehållet i den psykiatriska verksamheten baseras på evidensbaserade metoder, samverkan med andra både internt och externt.
På enheten arbetar bland annat psykiater, socionom, psykologer, arbetsterapeut, sjukgymnaster, sjuksköterskor, Leg psykoterapeuter samt musikterapeut.
Arbetsuppgifter: Du kommer att fungera som mottagningssjuksköterska/koordinator. Det innebär att du har en funktion för samordning och rådgivning. I dina arbetsuppgifter ingår att ha kontakt med vårdgrannar som önskar konsultation, vara ett stöd till personal i reception, beredskapsläkare samt enhetens behandlare. Du kommer att delta i mottagningens remisskonferenser, vårdplaneringar, telefontiden för rådgivning/nyanmälningar sam receptförnyelse. Du kommer även att genomföra uppföljningsbesök för fortsatt planering efter utskrivning från sluten vården samt vid behov bistå vid vårdintygsbedömning.
Du kommer att arbeta i nära samverkan med enhetschef.

Kvalifikationer

Leg sjuksköterska, vidareutbildning i psykiatri är önskvärt. Erfarenhet av psykiatriskt omvårdnadsarbete är meriterande.
Förmåga till stor flexibilitet och självständigt arbete i kombination med teamarbete är viktiga egenskaper. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet .

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.