Bvc-sjuksköterska på Grycksbo vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Grycksbo vårdcentral är en filial till Britsarvets vårdcentral och ingår i arbetsteamet där. Under senare delen av 2017 så öppnar en familjecentral, belägen på Britsarvets vårdcentral.

Bvc-sjuksköterska med sedvanliga arbetsuppgifter inom barnhälsovårdens uppdrag samt att samverka med kommunen inom en familjecentral.

På vårdcentralen arbetar bvc-sjuksköterskan i ett nära samarbete med barnmorskan och läkare.

På familjecentralen arbetar bvc-sjuksköterskan i ett nära samarbete med barnmorskor , psykolog , förskollärare och socialrådgivare och läkare på vårdcentralen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska eller distriktssköterska och som är intresserad av att jobba på en mottagning i utveckling. Du är kreativ, har ett bra bemötande och gott omdöme, har en bra samarbetsförmåga, är strukturerad och tycker om att möta människor i olika livssituationer

Datorkunskap är meriterande.

Körkort.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.