Sem vik Undersköterska Akutmottagningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Akutmottagningen skall förmedla kvalificerad akutsjukvård till den fasta befolkningen samt tillfälliga gäster i sjukvårdsområdet Nordvästra Dalarna. Detta innebär medicinsk diagnostik och behandling av patienter som behöver akutsjukhusets resurser och kompetens.

Arbetet vid akutmottagningen är mycket omväxlande. Hit kommer patienter med sjukdomstillstånd inom specialiteterna kirurgi, medicin, och ortopedi.

Vi använder ett databaserat journalsystem, "Take Care".

Arbetet omfattar dag- och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Alternativt studerat minst termin 4 på sköterskeprogrammet eller läkarstuderande.

Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2. Arbete på akutmottagning och tidigare erfarenhet är också meriterande.

Det är viktigt att du är flexibel, självständig och har handlingsförmåga samt har god kunskap att arbeta i datamiljö.

Intevjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar veck 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.