Fysioterapeut Barn- och ungdomshabiliteringen Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är en länsövergripande specialistverksamhet som finns på fem orter i Dalarna. På varje enhet finns Barn- och Ungdomshabilitering samt Vuxenhabilitering med tvärvetenskapliga team med medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens. Habilitering har ett viktigt och utmanande uppdrag med att göra livet mer möjligt för barn, ungdomar och vuxna med medfödd eller tidigt förvärvade funktionsnedsättningar samt till deras närstående. Insatserna ska bidra till ett fungerande vardagsliv, god livskvalitet och delaktighet i samhället.
Som fysioterapeut på Habiliteringen kommer du att arbeta i en spännande och omväxlande miljö där teamarbete med andra personalkategorier är en viktig del i arbetet.
I arbetet ingår olika uppgifter, såsom bedömningar, träningsprogram individuellt och i grupp, förskrivning av hjälpmedel m.m. Du kommer även att kunna vara med och ha utbildningar, utifrån de önskemål och behov som finns.
Placeringsort är Falun men du kommer inledningsvis arbeta i team både i Falun och i Borlänge.

Kvalifikationer

Du är leg fysioterapeut/sjukgymnast, helst med några års yrkeserfarenhet och har intresse för verksamhetsområdet.
Erfarenhet från motsvarande områden är meriterande
Som person är du ansvarstagande och flexibel, har en god samarbetsförmåga samt ett genuint intresse för människor. Du är serviceinriktad och har förmåga att arbeta självständigt och i team. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du erbjuds ett bra introduktionsprogram, tillgång till mentor och handledare samt yrkesträffar tillsammans med fysioterapeutkollegor i verksamheten som bidrar till din utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!

Körkort behövs för tjänsten.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.