Sjuksköterska Basår Medicinkliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska på någon av våra medicinavdelningar. Avd.23 blod/ mag-tarm, Avd. 24 lungmedicin eller Avd.26 stroke/neurologi/njurmedicin. Ange i ansökan vilken avdelning du önskar.

Vi erbjuder dig som är ny att delta i vårt Basår. Även du som har jobbat som sjuksköterska på annan klinik och är intresserad av att byta jobb, är välkommen att delta. Till våren 2017 startar vi ett nytt Basår. Några kommentarer från våra sjuksköterskor :
"det känns tryggt att börja som sjuksköterska i ett Basår"
"roligt träffa och dela erfarenheter med andra sjuksköterskor som också är nya på medicinkliniken"
"repetition av det jag lärt mig på utbildningen gör att jag känner mig tryggare i min yrkesroll"

Läs mer på www.ltdalarna.se/medicin.

För mer upplysning:
Avd. 23 Anki Hedberg 023-492121
Avd. 24 Kerstin Smids 023-492251
Avd. 26 Agneta Frieberg 023-490520

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.