Audionom till Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Som audionom hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att finnas inom området rehabilitering. I rehabiliteringen ingår diagnostik, behovsbedömning, anpassning och förskrivning av hörapparater och andra hörseltekniska hjälpmedel. Vi tycker det är viktigt med kvalitet och du kommer att ha tillgång till hörselgångsmätning och tal i brus som kvalitetssäkringsmetoder. Vi ingår även i Hörselbrons kvalitetsregister.
Vid Mora lasarett finns även en öronmottagning. Som audionom kommer du att få utföra olika hörselmätningar på uppdrag av öronläkare. Mestadels handlar det om ton- och talaudiometri men även impedansmätningar förekommer.

Hos oss finns de flesta yrkeskategorier inom svensk hörselvård representerade. Vi har ett nära samarbete mellan de olika arbetsplatserna och yrkeskategorierna. Du kommer att få arbeta tillsammans med kollegor som har lång erfarenhet men även med de som är nyutbildade. Det finns goda möjligheter att kunna utvecklas inom yrket.

Placeringsort Mora.
Resor inom länet kan förekomma.

Kvalifikationer

Du är legitimerad audionom.
Goda språkkunskaper i svenska, i både tal och skrift, är ett krav.
Vi välkomnar både dig som är nyutbildad eller har några års yrkeserfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är serviceinriktad och intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och tar självständigt ansvar för arbetsuppgifterna.
Det är även viktigt att du samarbetar bra med andra.

Vi vill att du bifogar personligt brev och CV i din ansökan.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.