Fysioterapeut/Sjukgymnast,leg Fysioterapin Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

VI söker en fysioterapeut/sjukgymnast till Fysioterapi verksamheten i Mora. Vi erbjuder dig en tillsvidare anställning inom gruppen för akut medicin, geriatrisk rehabilitering och stroke.
Arbetet är omväxlande och självständigt i en stimulerande miljö. Här har du trevliga arbetskamrater i ett öppet och positivt arbetsklimat. Vi har både gemensamma arbetsrelaterade aktiviteter med bland annat internutbildning och föreläsningar samt friskvårdsaktiviteter.

Kvalifikationer

Leg. fysioterapeut/sjukgymnast. Körkort B är ett krav.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och din förmåga att samarbeta i team och även att kunna arbeta självständigt och vara flexibel. Du är intresserad av att vara med och utveckla och driva verksamheten framåt. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden. Tillträde enl överenskommelse.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.