Sjuksköterska tv dag/natt el natt avd 26 Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelning 26 Medicinska kliniken Falun söker dig som är leg. Sjuksköterska och intresserad av att arbeta inom specialiteterna Neurologi/Stroke/Njurmedicin.
Avdelning 26 är indelad i arbetsstationer där teamet ansvarar för 6 patienter. I teamet ingår ssk, usk, underläkare, AT, SG och logoped. Stationerna är indelade efter diagnos. Det finns en övervakningsal med 6 vårdplatser med högre bemanning. Vi arbetar efter vårdmodellen Patient närmre vård.

Till våren -17 erbjuds sjuksköterskor som söker tillsvidareanställning på medicinkliniken att delta i klinikens Basår. Som ny i yrket ger det dig en trygg start i yrkeslivet. Basåret innebär bland annat att du får avsatt tid för utbildning, praktisk träning, mentorskap och handledning. Sjuksköterskor med yrkeserfarenhet men som är nya på Medicinkliniken erbjuds att delta i valda delar av basåret.
Vill du veta mer se www.ltdalarna.se/medicin
utöver det nationella avtalet för ob-ersättningar får du en särskild 24/7 bonus för natt- och helgarbete.

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.