Tandsköterska till Käkkirurgiska kliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Folktandvården Dalarnas vision är att erbjuda Sveriges bästa tandvård med de stoltaste medarbetarna. Våra värderingar - banbrytande, trygg och medveten - ska prägla hela verksamheten. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker, goda möjligheter till kompetensutveckling och ett framsynt ledarskap. Folktandvården Dalarna har 28 allmäntandvårdskliniker, specialisttandvård, sjukhustandvård och egen tandteknisk verksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker till käkkirurgiska kliniken/odontologisk radiologi i Falun en tandsköterska med stort engagemang och intresse för kvalitetsinriktad käkkirurgi och odontologisk radiologi.

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter, vilket innebär assistans vid käkkirurgiska operationer och konsultationer samt tjänstgöring på odontologisk radiologi. Vidareutbildning till operationstandsköterska kan bli aktuellt. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Information om arbetsplatsen
Kliniken är belägen på Falu lasarett. På kliniken arbetar tre käkkirurger, en odontologisk radiolog, två assistentandläkare, två röntgentandsköterskor, åtta operationstandsköterskor, två tandsköterskor samt två medicinska sekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeexamen. Personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet kommer att tillmätas stort värde.

Tillträde efter överenskommelse.

Alla nyanställda deltar i vårt introduktionsprogram.

Folktandvården Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.