Leg Sjuksköterska Palliativa teamet Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Den palliativa vården i Dalarna är en länsgemensam klinik sedan 2012. Vi är indelade i team som täcker hela Dalarna från Idre i norr till Avesta i söder. Teamet i Falun är ett väletablerat och välfungerande specialiserat palliativt team som är uppbyggt av läkare, sjuksköterskor, paramedicinsk personal. kurator, diakon och sekreterare. Alla utgör viktiga delar i vården av patienter och i mötet med närstående.

Teamet arbetar med specialiserad palliativ hemsjukvård i patientens egna hem. Arbetet består av sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med en mix av medicinsk teknik och god omvårdnad.

I ditt arbete är det viktigt att du kan utföra självständiga vårdinsatser och bedömningar av patientens hälsotillstånd då du ofta arbetar på egen hand.
Vårt teamarbete bygger på att vi tillsammans planerar och gemensamt strukturerar upp arbetet runt de anslutna patienterna.
Teamet har regelbundna medicinska och psykosociala ronder för att säkerställa god vård till våra patienter och för att du ska känna dig trygg i din arbetsroll.
De övriga i teamet finns där för dig! För dig som är ny i yrket finns möjlighet att få mentor som ger dig individuellt stöd i din yrkesroll.

Du utgår från Falu lasarett där vi har våra lokaler och arbetar dag/kväll/helg/beredskap nattetid.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, vi ser gärna erfarenhet av arbete i specialiserad palliativ vård, öppen hälso och sjukvård inom kommun eller landsting. Gärna också erfarenhet av att arbeta med patienter med smärtproblematik.

Då vi ofta har sjuksköterskestuderande ser vi gärna att du har handledarutbildning.

Det är viktigt att du är empatisk och har ett gott bemötande till patienter, närstående och kollegor.
Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för olika sociala och kulturella sammanhang.

Vi önskar också att du är flexibel och har lätt för att samarbeta.
Erfarenhet från att arbeta i team är meriterande och intresse för teamarbete är en förutsättning.

Körkort erfordras.

Rekrytering kommer att ske under förutsättning att erforderliga beslut tas.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.