Medicinsk sekreterare, vårdcentral Tisken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med att utveckla primärvården i Falun?
Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och intresserad av ett varierat arbete. Du är serviceinriktad, noggrann, flexibel och intresserad av utvecklingsfrågor inom kompetensområdet och intresserade av att vara med och utveckla vår verksamhet.

Här på vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval.
Med hjälp av goda medarbetare så bygger vi nu upp en organisation som ska spegla befolkningens behov. Vi är idag ca 45 medarbetare som alla arbetar mot samma mål.

Att vara medicinsk sekreterare hos oss på vårdcentral Tisken innebär ett mångsidigt arbete med varierade arbetsuppgifter. Vårdcentralen är under ständig utveckling och vi arbetar för att på mest effektiva sätt använda våra resurser på bästa sätt.

Vi söker en positiv och flexibel person som vill bidra till vår fortsatta utveckling. Vi kommer att värdesätta dina idéer till förbättring och utveckling av våra arbetssätt.

Du arbetar förutom med traditionella arbetsuppgifter för medicinska sekreterare även till viss del med receptionsarbete.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och förmåga att arbeta både självständigt och i grupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vi arbetar med mentorskap och du kommer få en personlig inskolning utifrån dina behov.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.