Platschef till Bild och funktionsmedicin, Röntgenavdelningen Mora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Bild och funktionsmedicin i Dalarna är en länsövergripande verksamhet, representerad av radiologin i Dalarna samt Mammografiverksamheten.
Röntgenavdelningen i Mora "Seldinger kliniken", finns vid Mora lasarett som är ett akutsjukhus.
Upptagningsområdet är norra och västra Dalarna samt området runt Siljan och omfattar ca 75 000 invånare. Till detta kommer ett stort antal turister sommar och vinter. Kliniken genomför årligen mer än 50 000 undersökningar.
Verksamheten har en modern utrustning med MRT, DT, UL samt konventionell röntgen apparatur.
Vid kliniken arbetar drygt 50 medarbetare.

Som första linjens chef, leder och organiserar platschefen arbetet för avdelningens medarbetare. Platschef ingår i verksamhetens ledningsgrupp och har ett totalansvar för enhetens personal, produktion, ekonomi, utbildnings och utvecklingsfrågor.

VÄLKOMMEN med Din ansökan!

Kvalifikationer

Du är röntgensjuksköterska, sjuksköterska eller erfarenhet från annan verksamhet med arbetsledande ställning.
Tidigare erfarenhet inom arbetsledning, ekonomi och administration är meriterande.

Vi söker Dig som kan och vill vara med och förvalta samt utveckla specialiteten och verksamheten med sikte på framtiden. Du är aktiv och drivande inom verksamhetsplanering, metodutveckling och kvalitetsarbete.

Du är en person som ser möjligheter före svårigheter, utövar ett tydligt ledarskap, arbetar i samverkan med andra och skapar ett positivt arbetsklimat med öppet synsätt.

För uppdraget krävs att Du har kreativitet och initiativförmåga, en positiv attityd och god samarbetsförmåga samt förmåga att självständigt fatta beslut inom ramen för uppdraget.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Fackliga kontaktpersoner:
Karina Friberg, Vårdförbundet
0250493461, karina.friberg@ltdalarna.se

Isaac Clason, SACO
0250-493476, isaac.clason@ltdalarna.se

Laila Sticko, Vision
0250-493461, laila.sticko@ltdalarna.se

Kerstin Nyström, Kommunal
0250-493461, kerstin.nystrom@ltdalarna.se

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.