Undersköterska onkologmottagningen, Kirurgkliniken

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är trygg, flexibel, kan hålla många bollar i luften och vill arbeta självständigt.

Arbetsbeskrivning:

Vi söker undersköterskevikarie på 100 % till onkologmottagningen/kirurgkliniken. Fem månaders vikariat som eventuellt kan övergå i fast tjänst.

Onkologmottagningen är en öppenvårdsmottagning som till största delen har hand om patienter med kirurgisk cancer. Vår mottagning består av läkarmottagning och behandlingsdel.
Vår personalgrupp består av nio sjuksköterskor, en undersköterska, två sekreterare och avdelningschef. Våra onkologkonsulter kommer från Uppsala och Gävle.

Vår undersköterska är spindeln i nätet som servar patienter och övrig personal. Har hand om kassafunktionen och därmed första kontaktpersonen för patienterna. Ett gott bemötande är viktigt. Har koll på dagens verksamhet och ligger ett steg före för att underlätta sjuksköterskornas arbete. Sköter diverse medicinsk provtagning/behandling, kök, fika till patienter/anhöriga, snyggar upp efter besök mm. Samarbetar med sekreterare och hjälper sekretera med diverse administrativa uppgifter om tiden tillåter.
Blir du intresserad så ring gärna för utförligare beskrivning av arbetet.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Utbildad undersköterska med datavana.

Du behöver vara trygg i dig själv och i din yrkesroll. Kunna arbeta självständigt, vara initiativrik och trivas med att cirkulera mellan olika arbetsuppgifter.

Tidigare erfarenhet av undersköterskearbete är krav.

Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.