Distrikssköterskor till Norslunds Akademiska Vårdcentral Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Vi söker distriktssköterskor till Norslunds akademiska vårdcentral.
Här får du arbeta med telefonrådgivning och egen mottagning.

Har du ytterligare vidareutbildning såsom astma/KOL, inkontinens, risk och missbruk eller AVK finns möjligheter att sköta egen mottagning.

Saknar du utbildning i ovanstående, kan vi ge dig möjligheten att vidareutbilda dig genom Landstingets kurser som riktar sig mot specialistmottagningar.

Kvalifikationer

Du är vidareutbildad distriktssköterska. Gärna med erfarenhet från egen mottagning.

Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ och lösningsfokuserad. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.

Vi arbetar aktivt och målmedvetet för att skapa en attraktiv arbetsplats där vi tar vara på varje persons kompetens.

OBS Intervjuer kan ske fortlöpande kan ske innan ansökningstiden gått ut. Skicka gärna dina ansökan så snart som möjligt.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.