Sjuksköterska-individuell inskolning, Avd 34 barn-och ungdomsmedicin, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Hos oss på avdelning 34 möter vi barn och ungdomar mellan 0-18 år med många olika diagnoser inom huvudgrupperna medicin, ortopedi och kirurgi. Vi är det "lilla sjukhuset" i det stora, det innebär att vi arbetar brett och får i många fall möjlighet att följa våra patienter under hela vårdförloppet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss ges du möjligheten att arbeta i ett härligt team med duktiga medarbetare som präglas av stor kunskap och en stor vilja att hjälpa de barn och ungdomar som vi möter på avdelningen. Vi är alltid minst 6 personer som arbetar tillsammans, vilket gör att du och dina kollegor stöttar varandra under hela arbetspasset.

Vi tror att en bra inskolning är viktig, därför får du en individuellt anpassad inskolningsplan beroende på dina tidigare erfarenheter och vi har fortlöpande internutbildning.

Vi är övertygade om att du som medarbetare är vår största tillgång. I samband med att avdelning 34 nyligen utökat chefsteamet kan vi arbeta med ett ännu mer närvarande och synligt ledarskap. Det innebär att du som sjuksköterska hos oss får stor möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, och vi finns där som stöd och bollplank när du behöver det.

Arbetsuppgifter

I arbetet möter Du barn, ungdomar och familjer med akuta och kroniska sjukdomstillstånd. Eftersom det är ett mycket brett diagnosområde krävs en god anpassningsförmåga. Utifrån individernas varierande mognads-och utvecklingsnivå krävs att du har hög social förmåga och god förmåga att möta individen på rätt sätt.
Du arbetar i team med barnsköterskor, läkare ,kurator, dietist, sjukgymnast, arbetsterapeut och lekterapi. Du får möta många olika typer av patienter och tillsammans arbetar vi kring hela familjen, och vi jobbar som första avdelning i Dalarna med bedsiderapportering som innebär att vi rapporterar inne hos patient mellan dag och eftermiddagspass.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning inom Hälso-och sjukvård för barn och ungdom är meriterande.

Vi anser att dina personliga egenskaper är viktiga, då du blir en viktig del av vårt team. Erfarenheten av arbete med barn och unga kan vi hjälpa dig bygga upp, så länge du har intresse för området.

Landstinget Dalarna samarbetar med andra arbetsgivare i länet angående medflyttarfrågor, genom Rekryteringslots. Det innebär att du som flyttar till dalarna genom arbete kan erbjudas medflyttarservice. När du fått erbjudande om ett arbete på annan ort är det många delar som ska falla på plats för att en flytt ska kännas tilltalande. Rekryteringslots Dalarna arbetar med helheten och framförallt med att hjälpa till så att din partner hittar ett lämpligt arbete. För ytterligare information se www.rekryteringslots.se

Intervjuer kan komma ske fortlöpande under pågående annonsering. Urval sker löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.