Sjuksköterska, tillsvidare 100%, Avdelning 3 Avesta Lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi har babyboom på våran avdelning och behöver dig som vil prova nya utmaningar och vill ingå i en rolig och utvecklande arbetsgrupp. Vi bygger just nu om våra lokaler som förväntas bli klart i januari 2018. Vi ser fram emot att få flytta tillbaka till nya ombyggda och upprustade lokaler.
Avdelning 3 är en akut medicin avdelning. Vi har 16 vårdplatser med möjlighet till 7 hjärtövervakningsplatser. Hos oss möter man många patienter med sjukdomar av olika slag som t.ex. hjärtsvikt, diabetes, kol och infektions sjukdomar mm.
Hos oss får man en bred erfarenhet och erbjuds nya utmaningar då vi behandlar patienter med många olika sjukdomstillstånd. Våra ledord är att alltid ha patienten i centrum, arbeta med hög kvalité samt vara en attraktiv arbetsplats vilket är vår värdegrund.

Som Sjuksköterska får du arbeta med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter för vårdavdelning där du även har många medicintekniska moment till dina arbetsuppgifter vilket är en stor del av det dagliga arbetet.
Vi erbjuder dig en spännande och mycket trevlig arbetsplats. Vi lägger mycket tid på upplärning och stöttning till dig som är ny på arbetsplatsen och inom yrket. För oss är det viktigt att du känner gemenskap och stöd på din arbetsplats.
Du är välkommen till en avdelning med bred inriktning där utveckling står i fokus.
Vi erbjuder dig vid nyanställning att ingå i klinikens nya satsning ett första introduktions år. Detta innebär att du kommer jobba och samtidigt få utvecklas i din sjuksköterskeroll med schemalagd utbildning, handledning och hospitering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är leg sjuksköterska grundutbildad, med examen från sjuksköterskeprogrammet. Eller dig som är under utbildning eller tar din examen strax.
Månadslön. Vi har landstingets 24/7 tillägg i vår verksamhet vilket ger dig ett lönepåslag på max 5000 kr. Viss arbetstidsförkortning beroende på din schemaläggning kan också förekomma.
Ingen arbetslivserfarenhet krävs.

Heltid Dag/ Natt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.