Fysioterapeut/sjukgymnast till Falu lasarett, med placering inom ortopedi.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Om du söker ett omväxlande och stimulerande arbete, så är det här platsen för dig !
Vi söker en kollega till ortopedgruppen med placering inom sluten och öppenvård, viss helgtjänstgöring ingår.

Hos oss kommer du att få en grundlig inskolning.
Dina blivande kollegor i ortopedgruppen har lång erfarenhet och är väldigt positiva till handledning och stöd till nya medarbetare.

Välkommen med din ansökan till Fysioterapienheten på lasarettet i natursköna Falun, Dalarna!

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom ortopedi, sluten och öppenvård.
God förmåga att uttrycka sig muntligt och skriftligt i svenska språket.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.