Arbetsterapeut till Allmänpsykiatriska kliniken Falun-Säter

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Behandlingsteamet på Allmänpsykiatriska kliniken i Falun & Säter söker nu en ny medarbetare, en Leg Arbetsterapeut. Kliniken består av en akutmottagning (öppen dygnet runt), psykiatriska vårdavdelningar och en missbruks- och beroendevårdsenhet. Du kommer att arbeta i team med andra yrkeskategorier som psykologer, kuratorer, läkare, sjuksköterskor och vid behov även fysioterapeut. I arbetet ingår bland annat funktions- och aktivitets bedömningar samt utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel.

Tjänstens grundplacering är i Säter men eftersom kliniken har avdelningar både i Falun och Säter kommer ditt arbete att vara fritt och flexibelt med arbetsplats på båda orter. Ett forskningsprojekt pågår, under ledning av Psykiatrins Utvecklingsenhet, för att öka patientens delaktighet och aktivitet under och efter vårdtiden. Behandlingsteamet är tillsammans med avdelningspersonal på alla avdelningar en naturlig del av detta utvecklingsarbete där behandlingsinsatserna sker både individuellt och i grupp.

Att arbeta inom allmänpsykiatrin är utvecklande, intressant och ställer krav på självständighet och flexibilitet. Vi arbetar hela tiden med att utveckla och förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare. Dokumentation sker i Take Care.

Kvalifikationer

Leg. arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom psykiatrin eller liknande behandlingsarbete. Meriterande är AMPS eller annan utbildning som är lämplig för verksamheten. B-körkort är en fördel i arbetet. Personliga egenskaper vi värdesätter är nyfikenhet, självständighet kombinerat med god samarbetsförmåga. Mycket stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.