1:a linjens chef för sekreterarna ÖNH-kliniken Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Landstinget Dalarna är länets största arbetsgivare med över 8 800 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden. Vi bedriver hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning, samt ansvarar för kollektivtrafiken i länet. Efter årsskiftet blir vi en länsregion med utökat uppdrag och som nya Region Dalarna kommer vi att fortsätta arbetet med att utveckla vårt län för framtiden.

Arbetsuppgifter

ÖNH-sjukvården Dalarna är en länsklinik med verksamhet i Falun och Mora. ÖNH-kliniken i Falun har ett övergripande länsansvar för all sluten- och akut öron-, näs- och halssjukvård inom Dalarna.
I Falun finns vårdavdelning, öppenvårdsmottagning och en egen operationsavdelning. Vi har egen jourverksamhet dygnet runt.

Tjänsten är ett förordnade som 1:a linjens chef för sekreterargruppen, med en grundanställning som medicinsk sekreterare.

I uppdraget ingår ett nära samarbete med verksamhetschef som stödfunktion.
Som avdelningschef kommer du att tillsammans med verksamhetschef, biträdande verksamhetschef och övriga avdelningschefer och personal att planera, samordna och utveckla verksamheten.
Du ingår i klinikens ledningsgrupp.
I uppdraget ingår personal-och budgetansvar för sekreterarenheten.

Kvalifikationer

Du har något av följande:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp.
Vårdadministrativa programmet 180 hp.
YH- utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.

Vi söker en engagerad, positiv ledare vars arbetssätt präglas av tydlighet, engagemang och delaktighet.
Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Landstinget Dalarnas administrativa system och vana från arbete i ledningsgrupp.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, god samarbetsförmåga, lyhördhet och en god förmåga att kommunicera, delegera, motivera och leda arbetet.

Intervjuer sker 181218.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.