ST Läkare till vårdcentral Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Till vår vårdcentral välkomnar vi nu en legitimerad läkare, med möjlighet till ST-tjänst. Vi erbjuder en arbetsplats med god stämning där vi värnar om varandra.

Vårt patientklientel är varierat och hos oss är en arbetsdag aldrig den andra lik. Du kommer att arbeta med såväl planerade som akuta läkarbesök. Därtill ingår även hembesök vid behov.
I din roll kommer du ha ett nära samarbete med våra olika yrkeskategorier och vi erbjuder en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.

Som ST-läkare kommer du få den hjälp och handledning som behövs för att du ska kunna utvecklas inom din profession. Din utbildning sker inom ramen för ST-programmet med individuell handledning, ST-kontrakt, målbeskrivning och studietid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och som ser vikten av att våra patienter får ett bra bemötande. Du är en flexibel person, har ett starkt intresse för primärvård och vill gärna vara med och utveckla verksamheten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du som söker är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 högskolepoäng.

Har du tidigare arbetat inom primärvården är det meriterande, likaså om du har erfarenhet från Hälsovalet. Har du arbetat i vårt journalsystem, Takecare, är det en fördel för tjänsten.

Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.