Undersköterska till gynavdelningen, 2 platser

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Välkommen till oss på kvinnoklinikens gynekologiska avdelning.
Vi söker två nya arbetskompisar! Vi erbjuder vikariat på minst sex månader med stor möjlighet till förlängning.
Gynavdelningen finns i nya fräscha lokaler och har 16 vårdplatser. Hos oss vårdas kvinnor i olika åldrar med skilda gynekologiska problem.

Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterska på vårdavdelning med god omvårdnad samt omhändertagande och förberedelser av patienter inför operation samt eftervård.

Vi arbetar i patientnära vård, i team med sjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

På gynavdelningen tar vi även hand om akutsökande patienter under viss tid av dygnet.
Hos oss erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete med ett positivt och öppet arbetsklimat.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Vi ser gärna att du har något års erfarenhet från arbete på vårdavdelning.

Vi söker dig som alltid sätter patienten i fokus och som vill bidra till en härlig arbetsmiljö med positivitet, kompetens och kvalité!

För att kunna arbeta hos oss krävs att du accepterar Svensk abortlagstiftning och handhavande av denna patientgrupp.

Välkommen med din ansökan. Intervjuer kan ske under annonseringstiden så vänta inte med din ansökan.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.