Arbetsterapeut vik./tv. Arbetsterapi Gerrehab Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapiverksamheten Falun Ludvika Mora finns samlad i en gemensam basenhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett.

Arbetsterapeuter Gerrehab Falun ansvarar för arbetsterapeutiska insatser till patienter på kliniken för Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin, Falun, Borlänge, Säter, och träffar patienter i både sluten och öppenvård. På kliniken sker rehabilitering av patienter inom specialiserad hälso- och sjukvård ffa med stroke, traumatiska hjärnskador, ryggmärgsskador samt ortopediska diagnoser.

Som arbetsterapeut kommer du att, i samarbete med övriga teammedlemmar, bedöma/behandla/träna, ansvara för utprovning av vissa hjälpmedel, göra hembesök etc. Samverkan och samordning med andra aktörer i vårdkedjan är en viktig del i arbetet.

Vi erbjuder en inspirerande och utvecklande arbetsplats. Du får introduktion och en fadder som stöd i ditt dagliga arbete. Vi erbjuder kompetensutveckling och ser det som en viktig del i arbetet. Du får en unik möjlighet att jobba med specialiserad arbetsterapi tillsammans med kompetenta kollegor och teammedlemmar i samarbete med närstående och andra aktörer. Vi ser det som en självklarhet att du är delaktig i det utvecklingsarbete som bedrivs inom verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker en leg. arbetsterapeut till en tillsvidaretjänst 100% from 170201 samt en leg . arbetsterapeut för vikariat 100% 170201-180131.

Du har spetskompetens, eller vill utveckla dig, inom något av följande kompetensområden: Rehabilitering av ryggmärgsskador, traumatiska hjärnskador, stroke, demensutredningar. Du ska trivas med att jobba i team och kunna samarbeta, klara en varierande arbetsbelastning och ett varierande tempo, hantera datorn som är ett viktigt arbetsredskap. Du har intresse av att jobba inom slutenvård.

Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Om det här låter rätt, hör av dig! då kan du få möjlighet att jobba i Dalarnas största företag, Landstinget Dalarna. Det spelar ingen roll varifrån du kommer, vilket kön du har eller din ålder, om du har det som förväntas i vår verksamhet. Vi välkomnar alla sökande.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.