Sem vik Sjuksköterska, PALLIATIVA TEAMET AVESTA

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Den specialiserade vården är en gemensam klinik i Dalarna som består av fem team och en avdelning.
Teamet i Avesta består av sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeut, sjukgymnast, kurator och diakon.
Vi arbetar i team men ändå med mycket självständigt arbete. Arbetet är 24/7 med dag kväll och helgtjänstgöring och beredskap nattetid.

Vi har ett utmanande arbete som innehåller de flesta sjukvårdsuppgifter både akuta och planerade.
Då teamet gemensamt har ett stort kunnande löser vi tillsammans det mesta. ISP-schema.
Arbetet består av mycket bilkörning då vi vårdar patienter i hemmet tillsammans med anhörig och hemtjänst.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska.
Körkort en förutsättning.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.