Medicinsk sekreterare Vårdcentral Orsa

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för den medicinska dokumentationen som sker i TakeCare såsom utskrift av journalanteckningar, brev, utlåtanden och remisshantering. Du kommer även att ta emot patienter i receptionen vilket innebär att du är vårdcentralens ansikte utåt.

Kvalifikationer

Du har någon av följande utbildningar:
Medicinska sekreterarprogrammet 120 hp, vårdadministrativa programmet 180 hp, YH-utbildning 400 p eller 1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet såsom samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ och flexibilitet. Kunskaper och vana i TakeCare är meriterade.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.