Distriktsläkare, Vårdcentralen Sunnansjö

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen i Sunnansjö har ca 4000 listade patienter och Du som distriktsläkare har ansvar för DLM, SÄBO, hemsjukvård samt BVC.
Arbetsplatsen har ca 12 anställda och vi bedriver personcentrerad vård med teamarbete kring våra patienter.
Vi har fysioterapeut, diabetessköterska, Astma/KOL samt blodtryckssköterska på plats.

Kvalifikationer

Du är leg läkare/ ST/ med specialitet i allmänmedicin eller geriatrik.
Möjlighet finns att till viss del arbete med "Internet VC" samt kombinera forskning men tjänsten, CKF i Falun.
Här har du chansen att arbeta på en liten VC där alla känner varandra!

Intervjuer sker fortlöpande under anställningstiden.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.