Vidareutbildning till röntgensjuksköterska

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Utbildningen startar höstterminen 2017 och studielönen erbjuds.
Luleå tekniska universitet erbjuder en avkortad utbildning från sjuksköterska till röntgensjuksköterska på 3 terminer med helfartsstudier på distans.
Läs kurs- eller programbeskrivningen på universitetets webbplats
(OBS den 3-åriga utbildningens information).

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska.
Vad händer när Du har sökt?
Landstinget Dalarna gör ett urval och kallar därefter utvalda sökanden till intervju. Därefter erbjuds heltid tillsvidareanställning vid godkända studier.Tjänsten gäller under förutsättning att vi får ekonomiska medel.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.