Undersköterska Bild och funktionsmedicin Falun 50:2018:751 - Landstinget Dalarna

Undersköterska Bild och funktionsmedicin Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete där vår ambition är att göra skillnad för många människor.

Vi är länets största arbetsgivare med över 8500 medarbetare inom en mängd olika yrkesområden.

Arbetsuppgifter

Falu lasarett är länssjukhus i Dalarna. Röntgenavdelningen består av sex sektioner: nuklearmedicin, ultraljud, datortomografi, MRT, radiologiskintervention samt den konventionella sektionen.
Avdelningen bemannar även ett konventionellt direktdigitalt lab på Borlänge sjukhus.
Verksamheten i Falun utför över 87 000 undersökningar/år.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbete i samarbete med engagerade kollegor och med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla.

Du arbetar i team och har varierande arbetsuppgifter med omvårdnads ansvar för patienten.
Som undersköterska roterar du på flera av avdelningens olika sektioner, placering i Borlänge ingår i rotationen. I tjänstgöringen ingår dag-, kväll- helg- och nattarbete

Kvalifikationer

Undersköterska examen
Erfarenhet av röntgenarbete är meriterande. Som person är du flexibel och empatisk. Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarnas uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Vi ansvarar även för kollektivtrafiken i länet. Till dessa verksamheter behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Vi är, som Dalarnas största arbetsgivare, en viktig del av utvecklingen i länet. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.