Sem vik Sjuksköterska Dialysmottagningen Ludvika

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dialysmottagningen Ludvika lasarett är en liten och gemytlig sjuksköterskeledd mottagning, med 6 behandlingsplatser. Mottagningen är en filial till Dialysmottagningen i Falun och därför sker ett nära samarbete mellan dessa mottagningar.

Som sjuksköterska på Dialysmottagning ansvarar du, tillsammans med kollegor, för omvårdnad och ordinerad behandling för patienter i bloddialysbehandling. Det innebär att du får kombinera omvårdnad med teknik. Du kommer att arbeta på schema, som till att börja med betyder dagtid samt varannan lördag. På sommaren har vi ett särskilt sommarschema utan helgtjänstgöring.

Du får 8-10 veckors inskolning och inskolningen sker delvis i Falun. Efter inskolningen följer ett par veckor innan sommaren, där du får fördjupa dina kunskaper genom att arbeta bredvid van personal.

Kvalifikationer

Du är leg. sjuksköterska. Yrkeserfarenhet är meriterande och då gärna med erfarenhet från bloddialys och njurmedicinsk vård, men inte nödvändigtvis. Du ska vara intresserad av medicinteknik. Vi lägger mycket stor vikt på dina personliga egenskaper

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.