IT-specialist/identitetshantering

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Medicinsk Teknik och IT (MiT) består av ca 140 personer som ansvarar för både medicintekniska produkter och IT-verksamhet för hela Landstinget Dalarna.
"IT-Teknik" är en av tre avdelningar på MiT som består av två sektioner, "Servicedesk" och "Drift och Teknik". Vi söker nu en IT-specialist som kan förstärka vårt objekt Teknisk Plattform bestående av 9 st medarbetare. Du kommer tillsammans med oss jobba med att stödja vården med ändamålsenlig infrastruktur.

ARBETSBESKRIVNING
Som IT-specialist inom identitetshantering kommer du att arbeta med vår plattform som är baserad på Microsoft Forefront Identity Manager. Du delar ansvarar för att underhålla och vidareutveckla denna plattform med en annan kollega, allt för att uppnå största kundnytta. I tjänsten ingår sedvanliga arbetsuppgifter. Andra arbetsuppgifter kan förekomma.
I din roll kommer du att fungera som ett stöd till andra IT-specialister. Det kan handla om analys, design, utveckling, implementation och felavhjälpning.
I din roll kommer du att ha kontakter internt som externt vilket ställer höga krav på att du har ett professionellt och ansvarsfullt förhållningssätt mot kunder och kollegor.
Vi kommer att påbörja urval och intervjuer under ansökningstiden.

Kvalifikationer

KVALIFIKATIONER
KRAV
Du har högskoleutbildning inom IT-området. Alternativt har du eftergymnasial eller annan utbildning förvärvade i kombination med erfarenhet som vi bedömer likvärdigt.
Du har erfarenhet av identitetslösningar i stora Windowsmiljöer > 4000 användare
Kunskaper inom PowerShell
Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.
MERITERANDE
Har arbetat med AD
Kunskaper i FIM/MIM
Programmering i C#
Kunskaper om SQL
Erfarenhet av serverdrift
Arbete inom offentlig verksamhet.
Erfarenhet av PM3 och/eller ITIL
PERSONLIGA EGENSKAPER
Du är som person prestigelös, ansvarsfull som kan arbeta individuellt eller i team mot gemensamt uppsatta mål.
Problem och förändringshantering är inget nytt för dig. Du är van med att jobba med denna typ av processer och rutiner. I din kommunikation med omgivningen är du tydlig och informativ.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet, t ex intresse för och förmåga att ta ansvar, inte bara för din egen arbetsinsats, utan också för din roll som del i en arbetsgrupps samlade resultat. Du har en god initiativförmåga är lösningsfokuserad och kan arbeta självständigt likväl som i grupp.
Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.
När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.