Vik Arbetsterapeut Akutrehab Falu lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsterapi Akutrehab, Falu lasarett.

Arbetsuppgifter

Vikariat med inriktning ortopedi.
Arbetsterapiverksamheten finns samlad i en gemensam enhet med ca 65 medarbetare, fördelat på tre av länets lasarett. Arbetsterapi Akutrehab servar Falu lasaretts alla akuta kliniker och träffar patienter både i sluten- och öppenvård. Exempelvis stroke, allm. medicin och ortopedi, handteam, palliativt team, barn, reuma och kirurgi.

Du kommer att arbeta i slutenvården med akuta och elektiva allmänortopediska patienter, i samverkan med övrig personal. Utföra bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga, ge råd och stöd för att klara vardagliga aktiviteter, hjälpmedelsförsörjning. Vi bedriver preoperativ gruppundervisning för höft- och knäplastikpatienter. Samordning med övriga aktörer i vårdkedjan är en viktig del i arbetet. Deltagande i kvalitets- och utvecklingsarbete.
Du får introduktion och en fadder som stöd i ditt dagliga arbete.

Kvalifikationer

Du är leg. arbetsterapeut, gärna med erfarenhet av ortopedi och handrehabilitering. Klarar en varierande arbetsbelastning och ett varierande tempo. Stor vikt läggs vid förmåga att kunna prioritera och ta snabba beslut och personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig en möjlighet att jobba med arbetsterapi tillsammans med kompetenta kollegor och i samarbete med närstående och andra aktörer. Bra arbetsklimat.
Du får utmaningar och många möjligheter att utvecklas som arbetsterapeut.

Om det här låter rätt, hör av dig! Då kan du få möjlighet att jobba i Dalarnas största företag Landstinget Dalarna. Det spelar igen roll varifrån du kommer, vilket kön du har eller hur gammal du är, om du har det som förväntas i vår verksamhet! Vi välkomnar alla sökanden.

Intervjuer sker löpande under annonstiden.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.