Undersköterska tv Långshyttans vårdcentral.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen Långshyttan är en litenvårdcentral med gott renommé, framröstad av patienterna till Dalarnas bästa vårdcentral senaste åren.
Vi har ca 5400 listade patienter och huvudsakliga upptagningsområdet är i och omkring Hedemora kommun.
Vi har läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, sköterskemottagning såsom astma/kol-, diabetsmottagning, BVC, barnmorskemottagning, sjukgymnastik, laboratorium samt samtalsmottagning.
Vi samarbetar med Hedemora Vc om arbetsterapi och ungdomsmottagning.
Långshyttan ligger utefter Husbyringen naturskönt i Södra Dalarna. Vårdcentralen är vackert belägen invid sjön Lången.

Då en av våra medarbetare kommer gå i pension vill vi förstärka vår arbestgrupp på provtagningen.
Arbetsuppgifterna är att assistera läkare på vårdcentralen, provtagning, labb. Samt ev egen mottagning som ex blodtryck och omläggningar. Receptionsarbete kan förekomma.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Du bör vara flexibel, serviceinriktad och ha förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Vana från arbete i primärvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.