ST-läkare, Kardiologi, Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

ST-tjänst kardiologkliniken Falun som förväntas leda till dubbelspecialisering i allmän internmedicin och kardiologi.
I arbetet ingår arbete på allmän kardiologisk avdelning innefattande hjärtintensivvård, hjärtmottagning innefattande klinfys-verksamhet med hjärtultraljud, arbetsprov, långtidsEKG-registrering, sömnregistrering och pacemakerkontroller, invasiv kardiologi med coronarangio/PCI samt pacemakeroperation.

I arbetet ingår även Jourtjänstgöring på akutmottagningen dygnet runt med ansvar för medicin-, hjärt-, infektions-och geriatriska patienter. utbildningen inom allmän internmedicin sker i samarbete med medicinkliniken Falu lasarett.

Handledning och undervisning av AT-läkare och andra läkare under utbildning, andra personalkategorier samt studenter ingår.
I tjänsten ingår även randutbildning på annan ort.

Kvalifikationer

ST-läkare.
Svensk läkarlegitimation krävs.
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, samarbetsförmåga, flexibilitet och noggrannhet.
Erfarenhet av arbete på kardiologklinik samt på akutmottagning för internmedicin, kardiologi, infektion och geriatrik är meriterande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.