Allmänläkare Leksands Vårdcentral

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Välkommen att söka tjänst som allmänläkare på Leksands Vårdcentral!

Leksands Vårdcentral har ca 15.000 listade patienter och 65 medarbetare.
Geografiskt har Leksands ca 5 mil till närmsta sjukhus, vilket ger oss ett mångfacetterat uppdrag både med anledning av hälsovalsuppdraget och avståndet till närmsta sjukhus.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansluta till ett härligt läkarkollegium. För närvarande är det 5 specialister anställda, därutöver har vi tre pensionerade specialister som arbetar kvar hos oss. Vi har satsat på att rekrytera nya medarbetare och har just nu sju ST läkare, tre AT läkare och medicinstuderande som kommer till oss från Örebro universitet. Detta tillsammans ger möjlighet till ett kontinuerligt erfarenhets- och kunskapsutbyte, arbetsglädje och utvecklingsmöjligheter inom verksamheten.
Det finns möjlighet inom ramen för hälsovalsuppdraget att påverka det egna arbetets inriktning beroende på intresse, erfarenhet och kompetens.

Kvalifikationer

Du är specialist i allmän medicin.

Svenskakunskaper motsvarande nivå C1 på europarådets nivåskala.

Stor vikt fästs vid de personliga egenskaperna.

Vi värdesätter förmåga att arbeta självständigt, bra initiativförmåga och god samarbetsförmåga

Hör av dig till oss så kan vi berätta mer eller sök tjänsten!

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.