Legitimerade dietister till primärvården Landstinget Dalarna

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu dietister som vill vara med och utveckla den nya dietistorganisationen i primärvården Landstinget Dalarna. Som dietist i primärvården arbetar du med nutritionsbehandling av patienter såväl enskilt som i grupp. På sikt ska även dietisttjänster inom området e-hälsa utvecklas.
Vårt mål är att behandlingen ska bygga på vetenskaplig grund och följa en strukturerad modell där utredning, bedömning, åtgärd och uppföljning är viktiga delar.
Du ger stöd och fortbildning inom nutritionsområdet till övrig vårdpersonal och arbetar med att utveckla behandlingsformer och informationsmaterial.

Du kommer att arbeta på flera vårdcentraler inom ditt geografiska område.
Placeringsorter: Avesta 1 tjänst, Falun 3 tjänster, Ludvika 1 tjänst & Mora 2 tjänster.
Dietisterna inom primärvården kommer att ha en egen avdelningschef, Mia Hansdotter, som börjar 170821.
Tjänsterna kommer att vara organiserade tillsammans med dietisterna i den specialiserade vården på Avesta, Falu, Ludvika och Mora lasarett. Ange i ansökan vilken eller vilka orter du är intresserad av.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad dietist, gärna med magisterexamen. Tidigare erfarenhet som dietist inom olika områden är meriterande liksom intresse för utvecklingsarbete. Körkort är ett krav. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om du har erfarenhet av arbete inom barn- och mödrahälsovård kan det finns möjlighet till ett uppdrag som samordnare och utbildare för personal som arbetar inom mödra- och barnhälsovården.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.