Sem vik Undersköterska avd 56&58

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin i Falun vårdar svårt sjuka patienter med olika diagnoser. Enheterna ligger intill varandra och på samma våningsplan.

Vi vårdar svårt sjuka patienter med hög vårdtyngd, både medicinskt och omvårdnadsmässigt. Patienterna har varierande sjukdomar. Du får en bred kompetens och erfarenhet men även möjlighet att fördjupa dig i specifika ämnesområden.

Arbetet med patienterna sker i team och i nära samarbete med andra yrkeskategorier. Du arbetar nära patienten både i den medicinska- och patientnära omvårdnaden. Du är delaktig i verksamhetens utveckling, kan samarbeta och arbeta i ett varierat, men ofta högt arbetstempo. Som undersköterska förväntar vi oss att du är Du flexibel och ansvarsfull.

Vi söker 5-10 medarbetare till sommaren 2017 för att kunna få vår verksamhet att fungera.Hoppas att du tycker att arbetet låter roligt och intressant att du vill söka arbete hos oss till sommaren.

Arbetet kan innebära att man tjänstgör både inom Geriatrik och Rehabiliteringsmedicin. Tjänstgöring dag/kväll/helg.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning. Det är meriterande att du har programfördjupning Akutsjukvård och Medicin 2.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Kontaktpersoner för fackförbundet Kommunal:
Eva Sens, 023-49 27 88, Eva.Sens@ltdalarna.se
Marie-Louise Jansson avd. 56, 023-49 20 56, marie-louise.jansson@ltdalarna.se
Mia Larsson avd. 58, 023-49 20 58, Maria.A.Larsson@ltdalarna.se


Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.