Avdelningschef Vårdcentral Norslund

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Avdelningschefen har det dagliga ansvaret för verksamheten, vilket innefattar administrativa och klinikska ledningsuppgifter på uppdrag av verksamhetschef. Du ansvarar för enhetens patientsäkerhet och vård, ekonomi, personal och arbetsmiljö. Till stöd finns även medicinsk rådgivare. Du ska arbeta i team med avdelningschef, verksamhetschef och ledningsgrupp vad gäller bland annat bemanningsplanering, rehabiliteringsärenden, arbetsmiljö- och verksamhetsutveckling samt planering av löne- och medarbetarsamtal.

Fackliga kontaktpersoner:

Vårdförbundet Sandra Saade 023-49 19 23
Vision Elisabeth Norgren 072-215 70 80
Läkarförbundet Nadja Schuten Huitink 0246-49 15 21
Kommunal Åsa Daniels 023-49 19 23
SSR Elisabeth Nygren 023-491523

Kvalifikationer

Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård eller annan sjukvårdsutbildning med ledarskapserfarenhet. Meriterande är god organisations - och ledarförmåga.
Vi söker en person som kan primärvård och som är välbekant med vårdcentralsarbete.
Vi vill att du har en positiv inställning och ser möjligheter i ditt uppdrag.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, där egenskaper som strukturerad, stresstålig, kommunikativ, flexibel, samarbetsförmåga och självständighet utgör viktiga komponenter.
Du anställs inom din grundprofession. 3 års chefsförordnande med möjlighet till förlängning.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.