Sem vik Undersköterska blodmottagning Falun

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Blodmottagningen är en poliklinisk verksamhet och här jobbar det 8 sjuksköterskor och 3 undersköterskor. Hit kommer det främst patienter med blodsjukdomar och får olika sorters behandlingar. Det görs även mycket provtagningar och undersökningar. Som undersköterska på blodmottagningen tar man emot patienter i receptionen, bevakar patienter som tagit prover på annan ort sk distansmottagning och följer upp det samt assisterar vid undersökningar.

Kvalifikationer

Du har examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande relevant utbildning.
Det är meriterande om du har jobbat i reception tidigare eller annat mottagningsjobb och om du har god vana att jobba i Take care.
Vi tittar mycket på personliga egenskaper som flexibilitet och samarbetsförmåga samt att kunna jobba självständigt.
Vi kallar till intervju löpande under annonseringstiden.

Intervjuer och tillsättning sker löpande. Vi räknar med att semesterrekryteringen är klar vecka 18. Detta innebär att du som är aktuell för anställning kommer att kontaktas innan dess.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.