Avdelningschef Dagkirurgiska avdelningen Mora lasarett

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Dagkirurgiska avdelningen i Mora är en relativt ny enhet med 2 operationssalar, uppvakning och mottagningsverksamhet. Vårt uppdrag är att ta hand om patienter som opereras inom dagkirurgi, framförallt inom ortopedi, allmänkirurgi samt käkkirurgi. Vi har ett nära samarbete mot centraloperation.

Dina uppgifter är framför allt att leda och utveckla verksamheten utifrån de organisatoriska och ekonomiska ramar som finns.
Ditt arbete består också av att stimulera dina medarbetare till engagemang och utveckling.
Du kommer att ingå i klinikens ledningsgrupp.
I uppdraget är du chef över anestesisköterskor och undersköterskor.

Kvalifikationer

Du är sjuksköterska, gärna med erfarenhet från dagkirurgisk verksamhet.
Tidigare erfarenheter som chef/ledare är meriterande.
Som person är du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team och kunna utveckla teamet framåt.
Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer inom och utom organisationen.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.