Medicinsk sekreterare Habiliteringen Falun vik.

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Habiliteringen är landstingets specialistresurs och ger habiliterande insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen och stöd enligt lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade. Habiliteringen i Dalarna har fem enheter som arbetar med barn ungdomar och vuxna. Enheterna har medicinsk, psykologisk, social och pedagogisk kompetens. Habiliteringen i Falun har upptagningsområde Falun och Leksand.

Den administrativa servicen är en viktig funktion. Den medicinska sekreterarens arbetsuppgifter omfattar journaldokumentation, receptionsarbeta, personal-, ekonomi- och övrig administrativ service.

Kvalifikationer

Medicinska sekreterarprogrammet 120 p.
Vårdadministrativa programmet 120 p.
YH-utbildning 400 p.
1-årig eftergymnasial vårddokumentations utbildning.
Du har god datavana, har känsla för service och en god initiativförmåga. Du kan arbeta självständigt men även vara en god teammedarbetare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.