Distriktssköterska/sjuksköterska, VC Hedemora

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Hedemora kommun har en befolkning på ca 15 000 invånare varav ca 10 000 är listade på Vårdcentral Hedemora och ca 5000 är listade på Vårdcentral Långshyttan.

Vårdcentral Hedemora erbjuder sina listade patienter läkarmottagning, sjuksköterskemottagning, LAB, medicinsk fotvård, sjukgymnastik, arbetsterapi, samtalsmottagning för vuxna och barn/ungdomar, mödrahälsovård samt barnhälsovård. Det finns även en ungdomsmottagning kopplad till verksamheten som drivs i samverkan med Hedemora kommun.

Vi söker dig som är distriktssköterska/sjuksköterska till distriktsläkarmottagningen. I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete såsom bokad/akut mottagning, telefonrådgivning via Tele-Q samt triage. Det förekommer en hel del samverkan både internt och externt, framförallt gentemot hemtjänst och hemsjukvård men ibland även med socialtjänsten (Vårdplaneringar och SIP).
Din hälsa - Vårt mål är verksamhetens ledord.
Välkommen med Din ansökan!

Kvalifikationer

Du är leg sjuksköterska, helst med vidareutbildning i Öppen hälso- och sjukvård. Vana av primärvård är meriterande.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom ex. god samarbetsförmåga, flexibilitet och självständighet.

Intervjuer/rekrytering sker fortlöpande.

Övrigt

Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.