Leg sjuksköterska kombi VC Tisken/Jourmottagning

Välkommen till Landstinget Dalarna! Här finns betydelsefulla arbeten som följer människor genom hela livet.

Vårt uppdrag är att bedriva hälso- och sjukvård, hjälpmedelsverksamhet, tandvård, kulturverksamhet och utbildning. Till dessa behövs viktiga stödfunktioner som Landstingsservice, Landstingsfastigheter och administration. Landstinget Dalarna har 8500 medarbetare i en mängd olika yrken. Vi är som Dalarnas största arbetsgivare en viktig del av utvecklingen i länet.

Arbetsuppgifter

Är du intresserad av att arbeta med att utveckla primärvården i Falun?

Här på vårdcentral Tisken är vår ambition att vi ska vara ledande inom hälsoval. Patienten ska stå i centrum. Med hjälp av goda medarbetare så bygger vi nu upp en organisation med specialistmottagningar som ska spegla befolkningens behov. Vi bedriver en sår/ blodtrycks/ astma/KOL /vaccination Risk/missbruks och diabetesmottagning.

På dagtid så består arbetet av telefonrådgivning, mottagningsarbete och distriktsläkarmottagning.
Arbetet på jourmottagning består i bedömningar, provtagning och TEAM arbete med läkare och undersköterska. Arbetet kommer att innebära viss kvällstjänstgöring och var tredje helg, endast dagtid. Du förväntas även vara intresserad av att delta i att utveckla och förbättra vår verksamhet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska, meriterande om Distriktssköterska, alternativt utbildning eller intresse av att arbeta med astma/KOL mottagning

Tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande dvs. vana och rutin från telefonrådgivning, mottagningsarbete och arbete på jourmottagning. Du ska ha god samarbetsförmåga, vara kreativ, flexibel och lösningsfokuserad. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning gäller under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Övrigt


Landstinget Dalarna tillämpar kompetensbaserade rekryteringsprocesser. Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Bifoga alltid CV och personligt brev med din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar i pappersform med vanlig post eller via e-post. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.